Одесса – це особливий місто. Про унікальний гумор і відомий сланг його мешканців робить легенди, писати книги і зробити фільми. Щодня бесіда жителів Одеси заслуговують особливу увагу - ці люди, безумовно, ніколи не потраплять в кишену кишеню для пт і гострого слова.
Веб-сайт Він захоплює вагіт мешканців Одеси і вважає, що вони можуть безперечно вивчати залізо ставлення до життя.
- Ми пишаємося нашим здоров'ям? Дякуемо!
- О, Міанія, здоров'я важливіше. Учора, вітаю мене, і мій здоров'я був недостатньо! - - Абрам! Вже завтра ми приїжджаємо до нас Сарочка, не кидаємо собі на грудях, не кидаємо: «Ви наш Спас!»
- Одеса. Вечір. Невеликий дощ. Кочок на двері. Семіон відкриває і бачить свою маму за дверима:
- Мама, що ви робите в цю погоду на вулиці? Про нас
- Привіт! Привіт! Чи можу я бачити вас?
- Яша, будь ласка, візьміть солому, дайте собі людям. . й - Що говорить Троянда, коли вона бачив вас поцілунки вашого сусіда?
- Ніщо. Два передні зуби повинні бути видалені. - - Я знаходився до лікаря, який вилікував всі мої дружини.
- Як це?
до І сказав він, що всі її захворювання є ознакою старого віку! - до Коли ви не вдома, ваші сусіди кажуть, що.
до О, коли я не додому, нехай вони навіть вдарив мене!
- - Семіон Маркович, ви і ваша дружина нещодавно відсвяткували золоті весілля! Як подолати сімейні конфлікти протягом багатьох років?
- Коли моя дружина і я не погоджуюсь, ми зазвичай робимо те, що вона хоче. Сарочка викликає це компроміс. - На Привозі жінка виглядає на рулоні мотузки на лотку:
- Дівчина, це те, що лляна мотузка?
- Зайдіть свій нижню білизну, це буде прання! - Сара, ви можете уявити Izia зліва $100,000 в її буде до Cile, який відмовився від замазування його 40 років тому!
до О, я розумію, що - спасибі! - - Чи можна ви розповісти мені, куди посидіти до Дерибасівської?
- Отримайтеся на свій смак!
- Чоловік просить дружину:
- Ну, що сказав лікар?
до Він порадував мене відпочивати морем. Кема, де ми йдемо?
- Ще один лікар. - - Ви знаєте, Сара Абрамовна, шлях до серця чоловіка через шлунок!
до Це божевільний, Cilja! Ви думаєте, що він йде до своєї господині, щоб їсти борщ? - Не прокинувся чоловік.
- Кема, який час це?
- Десятий годину, Роса.
- Я чув годинник удар один.
до І шу? Ви хочете, щоб збити вас до нуля?
- Що ти не щасливий! У вас є 4 капелюхи для цієї сукні.
- Зема, ви не помилитеся! У мене є одна сукня для 4 капелюхи! - - Семен Маркович, ви одружені?
- Розділений.
до І багато чого?
- Ну ви залишили штани. . й - - Послухайте, що ви коли-небудь довелося приховати, що ви єврейські?
до Яка точка, Яша? Де ви думаєте, що я можу приховати мій природний інтелект, мій гордий профіль і мій бездоганний спосіб?
Читати далі Історія Одеси:Пост Одеси ставлення до життя
Що говорять в Одесі.
Діалоги, які можна почути лише в Одесі
по www.adme.ru/svoboda-kultura/dialogi-kotorye-mozhno-uslyshat-tolko-v-odesse-839060/