18 мудрих котирування Роберт Де Ніро

Р

Якщо у вас є харизма, це Роберт Де Ніро. Роль мафії в фільмі «Богофт» стала культовою. Але це було через те, що актор не міг отримати італійське громадянство протягом тривалого часу, хоча предки Де Ніро були з Італії. «У своїх ролях італійці – злочинці та бандери!» проголосили Берлусконі. А який актор зробив для фільму «Рейтинг Булл» дивовижним і дивним. Зяючи 30 фунтів, щоб звикнути до зображення не жарт.
Веб-сайт Він вибрав 18 котирування De Niro, які розкривають свою видатну особистість і покажуть талановитий актор від несподіваної сторони.

Я сміюся більше, ніж я зробив у молоді. Я думаю, що я можу судити людей менш суворо. Що я ціную більшість у своїй роботі – це можливість жити в житті інших людей і ніколи не платити за це. Talent - перша і для того, щоб зробити правильний вибір. Якщо Бог є, я маю багато питань. Кожна депресія повинна відповідати посмішки. Депресія подумати, що ви ідиот і не запускати. Люди різні: в той час як деякі думають про те, як створити щось дійсно особливий, інші думають про те, як зробити більшість з них. Я думаю, що робота директора, як робота президента. Занадто подібні цілі. Великі гроші не обираються разом з реальною якістю. Як мінімум в кіно. До тих пір, поки ви не будете розуміти - це те, що я скажу мої діти. Якщо стілець хороший, ви не будете витрачати багато часу на нього. Іноді я заздрив мертвих, вони мають багато вільного часу. З старим віком є обережність - це те, що я помітив. Хто не бере ризиків, не знає його виклику. Я волію не мати зайвих речей. Більше речей, які ви витрачаєте на них. Кожен має свою реальність. Немає більш важливого, ніж зупинитися боятися. Але не плутайте відвагу з невидимістю. Я буду платити дорого, щоб дізнатися, як відрізняти хороші поради від поганих. Втрата ваги набагато простіше, ніж отримати молодше, але навіть це цілком можливо.

через adme.ru