10 сайтів, де зручно шукати нову музику

р.

Якщо старий плейлист нудний, і немає ідей для нового, потрібно спиратися на шанс і талант програмістів, які розробляють сайти для пошуку музики відповідно до індивідуальних вподобань.

Веб-сайт Я знайшов кілька цих сайтів і отримав свіжий список відтворення. Не дайте музичну зупинку в навушниках.

Останнє.fm

Якщо ви подаруєте сайт шанс проаналізувати музику, яку ви слухаєте на вашому плеєрі або комп'ютері, це дасть вам рекомендації, які ще слухають в одному дусі. Багато кнопок, які приготують ваш пошук музичних шедеврів. Є топ 60 пісень, які більшість користувачів сайту слухають. У будь-якому випадку, ви не можете залишити без лову. Єдиний недолік - це те, що сайт не працює добре на всіх платформах.

Музика-карта

По суті, ця послуга не дає ніяких рекомендацій. Ви вводите ім'я улюбленого художника або ім'я гурта, і сайт показує, що музика інших людей, як і той же художник слухає.

Невольник

На сайті Inmood ви обираєте настрій зі списку, і ви відразу ж пропонуєте список відповідних пісень. Дуже довга добірка, наприклад, для позитиву є невеликі добірки для садіння і меланхолії. Смачного.

Стереомод

Цей сайт також вибирає музику на настрій, але тут ви можете не тільки вибрати з списку, але введіть будь-яке слово, яке приходить до вашого розуму і отримаєте готовий меню.

Бомби

Тут ви можете підібрати популярний свіжий латинський, якщо вам подобається. Перейти до розділу Hot 100 і перейти до списку.

Янго

Тут немає пісень, але в іноземних музиках сайт добре орієнтований. У пошуках введіть ім'я художника, а служба подарує вам одну пісню з альбому, а потім запропонуємо іншим. Вам необхідно, щоб ваші улюблені пісні, тоді буде зібрано гідний список відтворення, і ресурс буде легше орієнтуватися на ваші смаки, щоб запропонувати новий.

Музика.yandex

На Яндексі досить легко розпочати прослуховування улюбленої музики та пропозицій, які будуть впадати самостійно: рекомендації користувачів, а також топові свіжі композиції та рекомендації для жанрів. Все, що ви повинні зробити, це натисніть грати.

Звукорежисер

На Soundcloud займається просуванням музикантів і виконавців, тому тут можна копати щось невикористане, свіже. На сторінці Досліду розміщуються наймодніші композиції.

8треків

Як правило, списки відтворення в сервісах налаштування створюються автоматично, тут вони зібрані користувачами, тому деякі колекції є справжніми роботами мистецтва. Просто введіть ключові слова.

Гносим

Послуга є простою, як п'ять kopecks: на стартовій сторінці ви попросите ввести імена трьох груп або артистів, які вам подобається. Після цього Вам буде запропоновано кілька нових варіантів. Якщо вам подобається варіант, вам потрібно сподобатися або не схожий, то служба буде розумітися в якому напрямку вона повинна рухатися.

Фото кредит: Ірина Пажаєва

Зайдіть погляд.:
50 корисних сайтів для музикантів
500+ Найхолодніші онлайн радіостанції
10 найприємніших звуків для людини

www.adme.ru/tvorchestvo-muzyka/10-samyh-priyatnyh-zvukov-dlya-cheloveka-856710/