314
Про тонкощі російської мови
Скло на столі і виделка знаходиться. Якщо натиснути виделку в стільницю, то виделка буде стояти. Чи існують вертикальні об'єкти та горизонтальні об'єкти?
Додайте пластину і сковороду до столу. Вони горизонтальні, але вони на столі. Тепер кладемо пластину в сковороді. Він був там, і він був на столі. Чи готові до використання предмети? Ні, форк був готовий при його укладанні.
Тепер кіт надходить на стіл. Вона може стояти, сидіти і лежати. Якщо в плані стоячих і лежачих, то в логіці «вертично-горизонтальних», то сидячи є новим майном. вона сидить на її бат. Тепер птах сідає на стіл. вона сидить на столі, але вона сидить на її ніжках, не на неї бат. Я думаю, що я повинен бути стоячим. Але вона не може стояти на всіх. Однак, якщо вбити погану птаху і зробити начинку, вона буде на столі.
Може здатися, що сидячи є атрибутом життя, але завантаження на нозі також сидить, хоча це не живий і не має але. Так, прийти і зрозуміти, що стоїть, що лежачи, і що сидить.
І ми також дивимося, що іноземці вважають наш мовний комплекс і порівнювати його з Китаєм.
через adme.ru