23 Життя Цитати Фрідріха Ніцше

Фрідріх Ніцша не був професійним філософом, але досить мислитель, поет, філолог. Не було логіки в його підході - було тільки пристрасть до реальної творчості.

Ніцша ніколи не називається для відштовхування слабких, крім того, теорія супермана означалася не тріумфом одного над іншим, але перемога творчого принципу над руйнівним, тваринним. По суті, Ніцша повністю відхилена агресія. У своєму виді людина може тільки подолати себе.

Веб-сайт Він передає свої погляди на життя і публікує 25 цитат, які досі актуальні сьогодні.

Що не вбивати мене робить мене сильнішими. Бог мертвий: тепер ми хочемо, щоб супермен жити. Він, хто бореться з монстрами, повинен бути обережним, щоб стати самим монстром. І якщо ви подивитеся довго в абіс, абіс виглядає в тебе теж. Якщо ви вирішили діяти, закрийте двері сумнівом. А якщо у вас немає сходів, ви повинні дізнатися, щоб піднятися на голову: як ще ви хочете піти вище? Смерть близько не боятися життя. Поговорити про себе також спосіб приховати себе. Найпопулярніші події – це не найсвіжіші події. Що робити для любові відбувається поза реальністю доброго і зла. Є два способи врятувати вас від страждань: швидка смерть і останню любов. Чим більш точне його любов стає. Це не через взаємну любов, що нещастя невиправданого кохання перестає, але через велику любов. Два речі реальної людини хочуть: небезпека і гра. Він шукає жінку як найнебезпечніший іграшка. Щастя чоловіка називається: хочу. Щастя жінки називається: він хоче. «Зроби свого сусіда» – це перша з усіх, «Збережіть свій сусід самостійно!» І це деталь того, що пов'язана з найбільшими труднощіми. Навіть Бог має свого пекла, його любов до чоловіків. Він, хто хоче виправдати існування, також повинен знати, як бути адвокатом Бога до девілу. Визначено ступінь невірності, що називається «натурою». Що добре? Будь-який, що збільшує почуття влади, буде влада, сила людини. Що неправильно? Будь-яке, що йде від слабкості. Що потрібно підштовхувати. Так само, як і дерево. Чим більше він прагне вгору, до світла, тим більш глибокі його коріння миють на землю, внизу, в темряву і глибину, в зло. Людина - мотузка між тваринами і суперманом, мотузка над абісами. Що цінний у людини, то він міст, а не мету. Щоб бути сором'язливою вашої безсмертності є першим кроком сходів, вгорі якого ви будете сором'язливі вашої моральності.

через adme.ru