10 знаменитостей, вік яких здивує вас не просто.

Ці 10 зірок виглядають молодше, ніж ми думаємо. Деякі пощастили з генетичними речовинами, деякі з пластичних хірургів. Не розумію. Результатом є те, що час просто не схожий на них. Веб-сайт Трохи ревнощів. Трохи.

Гвен Стефані 83,000815

Блондинка краса, смарт і соліст групи No Doubt, увага, 45.роки. Я. Ми не віримо в це.

Сальма Хайек

Якщо ви були шоковані від Gwen Stefani, ви краще сідаєте, тому що Mrs Hayek 48.роки. Вона ще не дратує.

Хайсон Ганніган

Ми вперше впали в любов з alison назад в 90-ті, коли ми побачили її в Buffy Vampire Slayer. А потім на «Що я бачу свою маму». Ми не будемо тягнути її.41.й

Дженніфер Aniston

Я думаю, Дженніфер Аністон зробив деякі проблеми з девілом. Тому що актриса не змінює. Навіть зачіска така ж, як і в першому епізоді друзів. Але час не буде туманий - тепер вінВибрати 46 _роки.

Джим Парсонс

Ви, ймовірно, погоджуєтесь, що актор, який прокоментував легендарний доктор Шельдон Коопер 27 років. Всі права, 30. Насправді він зробив. 42.роки. Це його.

Елідж Вуд

До солодкого хребта Фродо Багіни Шири, нічого не менше. 34 кв.м.роки. Якщо ви не вірите нам, Google.

Галене Беррі

The Brave і Красуня Halle Berry 48.роки. Кожен повинен бути!

Рахель МакАдамс12

Канадська акторка вразила глядачів та критики з її виставою в щоденному житті пам’яті. Вона була 25 потім. І тепер, 36.00 РВона ще талановита і чарівна.

Кену Ревест

Найсвіжіші та стильні актори світу 50.00 р.роки. Так, я думаю, що я провів 20 років глибинного сну, бо половина століття це самий несподіваний.

Дмитро Харатян

Знаменитий російський Харатян хлопчик 55.роки. Але щось говорить нам, що актор не змінює. Як Шапка Боярського.

Також читайте:
18 Відомі батьки та діти як два краплі води

www.adme.ru/svoboda-kultura/18-znamenityh-roditelej-i-detej-pohozhih-kak-dve-kapli-vody-968360/