За останні проханням дружини перед розлученням змінив своє життя назавжди.

Неважливо, якщо ви перебуваєте в відносинах або ні. Веб-сайт Про те, як важливо, щоб оцінити своїх близьких. Поки вони навколо.

« » » » » » » » » » » » » »Я прийшов додому на вечерю.Зроблено дружиною. Я хотів би поговорити з нею, розмова була важкою, і я почався з фразою «Я повинен розповісти вам щось». Вона не відповіла і перейшла на приготування їжі. Я побачила біль в очах знову.

Я хочу, щоб тримати розмову, і я відчував, що нам потрібно розлучення. «Чому?» Я не можу відповісти, не зважаючи на це питання. Тоді вона сердилася, кинула табло, почала кинути на мене все, що прийшла в руки. "У вас не людина," вона шута.

Немає нічого не сказати. Я пішов на ліжко, не може спати довго і чути її крі. Я не знаю, що сказати. Як можна сказати їй, що я не любила її довго, що залишилося тільки життєрадісна, і я дав мені серце в Jane?

На наступний день підготував всі документи для розлучення і для поділу майна. Я залишила дружину будинок, автомобіль і 30 відсотків мого бізнесу. Тим не менш, вона подрібнила, перезавантажити документи і сказав, що вона не хоче нічого від мене. А потім вона знову крила. Я відчув, що 10 років шлюбу, теж, але її реакція тільки зробила мені бажання розлучення.

Я прийшов додому пізно, що день не їсти вечерю, і пішов прямо до ліжка. Вона сидить на письмовому столі. Я прокинувся в середині ночі - моя дружина була ще написана, сидячи на її столі. Я не потурбувала, що вона робила, як я не відчув її.

Уранці вона розповіла мені, що вона мала свої умови розлучення. Вона наполягалася на підтримку хороших відносин, поки нам не було достатньо. Її аргумент був дуже переконливим: через місяць, наш син мав іспити в школі. Вона думала, що новини розмішують нервову систему. Він був важко незгодити з нею. Друга умова моєї дружини здавалося мені фольгою: вона хотіла зробити її з спальні кожен ранок на місяць і перенести її в ганку, як нагадка про те, як я приніс її в будинок після весілля.

Я не сперечався, я не дбаю. На роботі я розповів Джейн про це прохання, до якого вона застрасно зауважила, що це була патологічна спроба моєї дружини маніпулювати мене, щоб повернути мене в сім'ю.

Коли я забрав дружину в руках перший день, я відчував себе некомфортно. Ми стаємо дивними. Наш син побачив нас і щасливо стрибнув навколо: "Дата несе маму в руках!" І мій дружина тихо сказав мені: "Не скажеш його нічого..." Поблизу вхідних дверей я кладаю дружину на підлогу, звідки поїхали на зупинку.

На другий день все було більш природним. Я був здивований, щоб я ніколи не помітив маленькі зморшки на обличчі і кілька сірих волосся до. Вона кладе стільки тепла в нашу шлюб, як я можу подякувати їй?

Дуже скоро в нас була невелика іскра. І кожен день, що світиться. Я був здивований, що моя дружина була легше і простіше для мене. Я не сказав нічого до Jane.

Коли я був про те, щоб взяти дружину в руках на останній день, я знайшов її замкненим. Вона шкодувала, що вона втратила багато ваги останнім часом. Вона дійсно втратила вагу, дійсно втратила вагу. Чи є вона так стурбована відносинами? В кімнаті з'явився син, і запитав, коли Дад буде мати в руках. Він взяв його як традиції. Я проходив в своїх руках, відчуваю себе саме на нашому весільному день. Неймовірно: вона була злегка відтіняє шию. Єдине, що мене занурився, це її вага.

Я кладаю дружину на підлозі, захопивши автомобільні ключі і тушку на роботу. Коли я зустрів Джейн, я сказав, що я не хочу розлучення дружини, щоб наші почуття були охолоджені тільки тому, що ми припинили увагу один одному. Джейн спалив мене в обличчя і побігти в сльозах.

Я знаю, що я хотів би бачити дружину. Я стрибав з офісу, купив найкрасивіший букет в найближчому квітковому магазині, і коли продавець запитав мене, що писати на картці, я відповів: «Я буду щасливий носити вас в руках до мене!»

Я прибув додому, з легким серцем і посміхатися на губах, я вирушила сходи і побігла в спальню. Дружина лежала на ліжку. Вона була мертва. . й

Поки я дізнався, що вона звільнила рак за останні кілька місяців. Але вона не сказала мені нічого, і я нічого не бачив, тому що я був зайнятий з моїми відносинами з Jane. Моя дружина була дивовижно мудрою жінкою: найяскравіший я став монстром в очах сина через розлучення, вона прийшла з усіма цими «розумними умовами».

Я сподіваюся, що моя історія допомагає комусь врятувати свою сім'ю. Не знаю, що вони були тільки крок від перемоги!

Вам також сподобається:
Лист від батька юної дочки про її майбутній чоловік

Веб-сайт: www.facebook.com/chalardmaudphotography