Як зберегти сім'ю щастя

Р

Молода людина раз попросила мудрого чоловіка:
до Як управляти сімейним щастям? Ви і ваша дружина ніколи не стерлінг, кожен поважає вас і приходить до вас за порадами. Що секрет?
Чоловік посміхався і назвав дружину. У кімнаті вводять посмішку і красива жінка. Здавалося б, що вона випромінила щастя з усім зовнішнім виглядом:
до Так, дарлінг!
- Мед, будь ласка, зробіть тісто тістечка.
- Добре!
Вона вийшла і 20 хвилин пізніше прийшла, щоб розповісти мені тісто.
- Додайте до нього найкращі пропозиції з наших резервів. І всі ті горіхи, які ми залишили для нашого торта на день народження сина.
- Всі права.
І вона повернула 10 хвилин пізніше, і чоловік сказав,
- Додати в нашу піддвірну глину. А потім запікати його.
- Гара, - сказав дружина.
І половина години пізніше вона мала цей дивний торт в руках.
до Звичайно, ми не будемо їсти! - сказав чоловік. - Дайте її до свиней на вулиці.
- Гара, - сказав дружина.

Гість шокувала. Чи можливо це? Не слово проти неї, все мій чоловік сказав. Навіть коли він запропонував абсурду.

Він вирішив повторити експеримент в домашніх умовах. Він почув дружину. Разом з друзями його дружиною грали дошку.
- Дружина! людина перевернулася до неї.
- Я зайнятий! чоловік викривлений з спальні.
- Дружина!
Після 10 хвилин вона показала:
до Що ви хочете?
- Викласти тісто!
- Ти божевільний! Будинок сповнений їжі і я маю щось, щоб зробити!
- Покладіть тісто вниз, я сказав!
Половина години пізніше, дружина сказала, що тісто було готовим.
- Додайте кращі горіхи і всі джей.
- Ти божевільний! У день після весіль моєї сестри, і ці горіхи для пирога!
- Як я кажу!
Дружина кладе тільки частину горіхів в тісто, а потім повернулася до чоловіка.
- Тепер додайте глину до тесту!
- Ви з вашого розуму? Ви передаєте, що багато їжі?
- Додати глину, я кажу! А потім запікати його.

Часом після того, як моя дружина приніс цей торт і кинув його на стіл.
- Я дуже хочу бачити вас їсти!
- Я не збираю його - візьміть торт до свиней!
- Ви знаєте, що, потім перейдіть і подаємо свині!
Вона засмагла двері і пішла на її приміщення. За кілька днів вона сміхала на чоловіка під час розповіді.

Після того, як гість вирішив повернутися до шавлії:
- Чому? Чому ви досягнете успіху і ваша дружина зробила все, як ви сказали, і шахта почала скандал і все ще сміється на мене?
до Це просто. Я не бораюся, і я її замовив. Я захистив її і що робить її спокійним. Моя дружина - запорука сімейного благополуччя.
до Що робити зараз, знайти іншу дружину?
до Це найпростіший спосіб, який призведе до найсмачнішого результату. Ви і ваша дружина повинні вчитися по відношенню до одного. І як людина, ви повинні бути першим, щоб зробити її щасливим.
- Я все для неї!
- Чи щаслива вона? Ви щасливі? Для того, щоб любити один одного, потурбувати і насолоджуватися разом. Замість того, як ви стверджуєте, ви поділяєтесь першість і ви обговорите один одному. . й

Людина, що блукнула додому в думці. По дорозі він побачив гарний кущ троянд. Це свого роду троянда, яка використовується для отримання своєї руки. Кожен день подарував гілочку троянд. У будь-який час року... Коли минулий раз він дав квіти так? Не пам'ятаєш.

Він розірвав гілочку і переніс його додому. Все було гасло вдома. Він не хоче потурбувати дружину і просто покласти квіти на голову.

На перший раз на рік. І красива дружина з блискучими очима. Він захопив її і поцікавив її акуратно, як він зробив роки тому.

Він припинив робити неімпортні речі, почали приділяти більше часу дружині і спробував зробити її щасливим. Його увагу і турбота, ніжність і любов повернулися до нього багато разів. Свою дружину припинили з дому «звичайно», знову почали варити улюблену страву, вони припинили сніжку, і все було дрібно. . й

Через кілька років молодий чоловік збив на двері.
- Я чую ваші стосунки з дружиною - це модель для інших. Я не можу нічого робити. Ми сперечаємося з дружиною в усі часи, вона витрачає всі гроші, постійно сперечаючись. Що секрет? Я читаю так багато книг, але ніхто не допоміг мені. й

Власник посміхався і сказав:
- Приїжджайте, шановний гість. Моя дружина - про випікання торта. й

через adme.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное