Туристи подарували свою піцу. Я не знаю, що бездомний буде.

Француженка Карін Гомбо, прогулянка по Нью-Йорку, американський актор Річард Гере для бездомного чоловіка і, не впізнавши його, запропонував йому шматочок піци.

Згідно з туристом, вона ходила з чоловіком і 15-річним сином, коли вона побачила чоловіка, що копається в сміття, може виглядати як бездомний чоловік. Доторкнувшись з визначною пам'яткою, вона підійшов до нього і пропонувала йому піцу, що залишилася після відвідування ресторану.

Він сказав: «Що в сумці?» Я спробував відповісти на нього англійською мовою, але виявилося, що половина вироку я сказав французьким. Я сказав: "Я шкодую, але піца холодна." Він сказав: «Танк ти дуже багато, Бог благословить тебе», - сказав Гомбо.

Карін не знав, хто зустрівся на вулицях Нью-Йорка до двох днів пізніше, співробітник готелю, де сім'я була залишатися показала свою фотографію в газеті, що показує її поруч з Гере.

615634

В результаті виявилося, що французька жінка випадково побувала на набір фільму «Від часу безсмертного», в якому нім грає одну з головних ролей. Тим не менш, в пам'яті Річарда Гере та інших членів екіпажу, цей момент буде залишатися прикладом простої людини.

номінальний #image18036310

Категории

Смотрите также

Новое и интересное