389
20 дивовижних історій про те, що відбувається після важкої роботи дня
Лікарі побачать наш день здоров'я і ніч, тому не дивно, що вони втомилися. Після роботи є різні смішні ситуації, які вони щасливі поділитися онлайн.
Веб-сайт Подбайте про лікаря і не забудьте правильно відпочивати.
- Хірург:
Після роботи в магазині після роботи (15 гінеколих ультразвуків) і суворо попросила продавця: «Коли минулий період?» Вона відповіла швидко і чітко, « 29 травня», а потім попросила частім, «Чому вам потрібно? й
- Лікар акушер-гінеколог:
«Після безсоння я прийшов додому. Моя дружина говорить: «Я хочу поговорити з вами серйозно!» Я автоматично сказав: "Діти роздягання, лежати, отримати готовий."
- Нейролог:
«Я закінчив прийом хворого для того, щоб викликати наступний, прийшов до дверей і збивався зсередини. й
- Дентист:
Мій чоловік говорить про те, що перед моїм указом я був активно чати в сонці. Найперша перлина була близько тижня до виходу: "Не говорю мені, я можу бачити зуби." Бог, зуби всюди! Чому всі вони мають?
- Медичний лікар:
Я один раз, холодний і втомлений (день на ногах), на виклик в ніч підписаний ЕКГ: «Що важливо, кожен живий. й
- Генеральний юрист:
І я, повертаю додому після багатьох дзвінків, до питання мого чоловіка про домофон «Хто?» відповідь: «Доктор». - Анестезіолог:
Я часто відповідав на телефон: «Результати, слухати. й - Інфекція:
Або, після того, як ви відповіли на мобільний телефон: «Особливості!» - Отоларинголог:
Після повторного телефонного дзвінка на миті вона вставила фонеоскоп у вухах, кладе його до грудей пацієнта і сказав: «Привіт». - Онколог:
Один день пішов з офісу та колеги, прикріпивши запрошення на конференцію до монітора комп’ютера. За 15 хвилин я спробував відключитися з моїм мишею, практично назвав технічну підтримку для неспроможного вірусу. Потім папір не впав. . . ? - Лікар серця:
«Я зателефоную мені стільниковий телефон в ніч і я кажу, «Радіологія», і мій мама каже, «Педіатрики на телефоні».» - Хірург:
Після того, як в чергі стояв людина, запитала, що я був після того, щоб відповідь: «Для цього хворого...» Я був там через 2 дні поспіль. - Лікар клінічної лабораторної діагностики:
«Доктор Іванов». - Онколог-амолог:
Я в мікроавтобусі і мені подобається, «Зупиніть мене в кінці мого менструального циклу. й - Отоларинголог:
«Це було смішно, коли я забув, щоб видалити передній рефлектор і пішов додому. Я не розумію, чому люди припинилися в мене. - зірка в лобі. - Психіатрист:
Я, працював в останній день, тому довго спробував відкрити чужий автомобіль, який прийшов власник, щасливо запропонував змінити автомобіль, якщо його старий "вгорнути" подивився на мене. - Ортодонт:
А після 3 послідовних днів 12-годинної роботи, ви намагаєтеся викликати дистанційне відео? І з повним дилом, наносити в вухо і амбулаторний чек на звук виклику. . . ? - Киректор:
"І я повинен піти на відпочинок." Сьогодні, коли я отримав в таксі, замість назви вулиці, я сказав водію таксі, "Будь ласка, займіть диван." - Нейролог:
«Афтер шопінгу в супермаркеті я підписала чек і кладаю печатку на ньому! The cashier's fucked вгору!
www.facebook.com/doctoratwork/photos/a. 180971845246841.42804.149170815093611/1057292310948119/?тип=1
Monica Bellucci можна побачити без втоми
Туристи подарували свою піцу. Я не знаю, що бездомний буде.