20 дивовижних історій про те, що відбувається після важкої роботи дня

Лікарі побачать наш день здоров'я і ніч, тому не дивно, що вони втомилися. Після роботи є різні смішні ситуації, які вони щасливі поділитися онлайн.

Веб-сайт Подбайте про лікаря і не забудьте правильно відпочивати.

• Хірург:
    Після роботи в магазині після роботи (15 гінеколих ультразвуків) і суворо попросила продавця: «Коли минулий період?» Вона відповіла швидко і чітко, « 29 травня», а потім попросила частім, «Чому вам потрібно? й
  • Лікар акушер-гінеколог:
    «Після безсоння я прийшов додому. Моя дружина говорить: «Я хочу поговорити з вами серйозно!» Я автоматично сказав: "Діти роздягання, лежати, отримати готовий."
  • Нейролог:
    «Я закінчив прийом хворого для того, щоб викликати наступний, прийшов до дверей і збивався зсередини. й
  • Дентист:
    Мій чоловік говорить про те, що перед моїм указом я був активно чати в сонці. Найперша перлина була близько тижня до виходу: "Не говорю мені, я можу бачити зуби." Бог, зуби всюди! Чому всі вони мають?
  • Медичний лікар:
    Я один раз, холодний і втомлений (день на ногах), на виклик в ніч підписаний ЕКГ: «Що важливо, кожен живий. й
  • Генеральний юрист:
    І я, повертаю додому після багатьох дзвінків, до питання мого чоловіка про домофон «Хто?» відповідь: «Доктор».
  • Анестезіолог:
    Я часто відповідав на телефон: «Результати, слухати. й
  • Інфекція:
    Або, після того, як ви відповіли на мобільний телефон: «Особливості!»
  • Отоларинголог:
    Після повторного телефонного дзвінка на миті вона вставила фонеоскоп у вухах, кладе його до грудей пацієнта і сказав: «Привіт».
  • Онколог:
    Один день пішов з офісу та колеги, прикріпивши запрошення на конференцію до монітора комп’ютера. За 15 хвилин я спробував відключитися з моїм мишею, практично назвав технічну підтримку для неспроможного вірусу. Потім папір не впав. . . ?
  • Лікар серця:
    «Я зателефоную мені стільниковий телефон в ніч і я кажу, «Радіологія», і мій мама каже, «Педіатрики на телефоні».»
  • Хірург:
    Після того, як в чергі стояв людина, запитала, що я був після того, щоб відповідь: «Для цього хворого...» Я був там через 2 дні поспіль.
  • Лікар клінічної лабораторної діагностики:
    «Доктор Іванов».
  • Онколог-амолог:
    Я в мікроавтобусі і мені подобається, «Зупиніть мене в кінці мого менструального циклу. й
  • Отоларинголог:
    «Це було смішно, коли я забув, щоб видалити передній рефлектор і пішов додому. Я не розумію, чому люди припинилися в мене. - зірка в лобі.
  • Психіатрист:
    Я, працював в останній день, тому довго спробував відкрити чужий автомобіль, який прийшов власник, щасливо запропонував змінити автомобіль, якщо його старий "вгорнути" подивився на мене.
  • Ортодонт:
    А після 3 послідовних днів 12-годинної роботи, ви намагаєтеся викликати дистанційне відео? І з повним дилом, наносити в вухо і амбулаторний чек на звук виклику. . . ?
  • Киректор:
    "І я повинен піти на відпочинок." Сьогодні, коли я отримав в таксі, замість назви вулиці, я сказав водію таксі, "Будь ласка, займіть диван."
  • Нейролог:
    «Афтер шопінгу в супермаркеті я підписала чек і кладаю печатку на ньому! The cashier's fucked вгору!

www.facebook.com/doctoratwork/photos/a. 180971845246841.42804.149170815093611/1057292310948119/?тип=1