410
12 Сонячні історії з дитинства
Як дитина, все відрізняється: дерева висотні, кольори яскравіше, і кожен новий день більш цікавий, ніж попередній. І найголовніше, є завжди деякі події, які залишаються в пам'яті протягом тривалого часу. Іноді навіть для життя.
Для всіх, хто запам'ятовує задоволення і доторкнувшись моментів свого дитинства, Веб-сайт Я поставив цю посаду разом.
С ***
Я 7 років: «Я!» Моя бабуся і я нарешті на нашому шляху!
14 років: «Анкети зі своїми ліжками!»
Я 20: "Я думаю, що мій бабуся пішов божевільний, вона сльозила траву весь день, океї, в грядках, а трава вздовж паркану припинилася, хто?"
I'm 25: "Квітка тільки для барбекю."
35: Чи не заморожені редиски?
45: "Весь сад знаходиться в грядках."
60: «Зима переросла з травою, змащена нею».
78: «Виготовити великий рюкзак на дачі, діти-грудники не допомагають, скажуть: нічого не сіяти, ми будемо купувати все». І тільки великогабаритний - він 7 років, і він щасливий, що це літо знову і ми збираємося в країну. Життя йде на. й
С ***
Мій тато завжди взяв мене до дитячого садка. Зима, дорога до саду була заморожена. Після декількох невдалих спроб піднятися, обидва отримали на всі чотири - і на шляху! Я час на сніданок і Дад на роботі. Професор
С ***
Як я пам'ятаю.
Я пішов з мого діда, як дитина до своєї пасіки в тазі. У Уралі з капустою, з бризою. Бабуся подарувала нам трилітрову баночку молока і смачного сільського хліба. Коли ми вийшли там, молоко кладеться в гірський потік, щоб він не зникнув. І вони їли свіжомоченим медом, зануренням хліба в неї, промивають молоком. Незабутній.
С ***
Сьогодні я зроблю сендвіч з двох бісквітів класики «Jubilee» і шаром олії між ними. Ммм, смак дитинства! Я збираюся до магазину, щоб отримати деякі згущені продукти, і я зрозумів, що я пропустив його! Я також хочу зробити шоколадну ковбасу. Звичайно, якщо ви знаєте, що я маю на увазі. :
С ***
Коли я був 5, я впевнений, що мій тато, хто прийшов з роботи, пропускає перегляд телевізора. Так я піду до мого приміщення і подрібнити мої іграшки з молотком, потім перенести їх на мій тато, і він зафіксував їх. Щиро дякую!
С ***
Моя бабуся працювала в складі гаража і часто взяла мене на роботу. Після того, як вона не стежила мене, і коли вона знайшла мене на території гаража - Я стояв на здоровий шматок злегка розплавленого дьогника біля бочки золотого і активно втирала його в моє волосся.
Goldilocks, людина.
P.S. Незважаючи на те, що я промив багато разів, я залишила золото за мною близько тижня після цього, як фея.
С ***
Я пам'ятаю, коли мій мама звикли сказати, "Що робити, якщо кожен був носити рвані штани, ви будете ходити так?" ?
Я не знаю, що вперше почався. Але вона працювала.
С ***
Зима, мої друзі і я спробував витягти на барі. Всі в хутряних паличках і рукавичках занурилися там, як ковбаси, тільки я зумів підтягти майже до мого підборіддя. А потім хтось запитав, якщо це було легко доторкнутися до бару мовою. Я не був дуже розумним. . й
С ***
Я не пам'ятаю, коли я був у класі 5, наступного ранку, батьки мене кинуть до школи, і до мого питання: «Чи можу я не піти в школу сьогодні?» (Я думаю, що кожна дитина запитала його постійно), мій дад думав трохи і сказав: «Мете, тільки якщо ви швидко одягаєте, їсти і зробіть ліжко. й
Я вірю, щасливо зробив все і дізнався, що сьогодні є 1 квітня і я все одно маю 30 хвилин, щоб піти в школу.
С ***
Як дитина, коли я відправив з великим переліком в магазин і забули купити щось, я знову відправив. Так, найдовший продавець думаю, що я був незабутньою фольгою, я перетворю мій куртка всередині, розчісувати іншу сторону, змінити мій лицьовий вираз, і говорити в низькому голосі, так що вона не визнає мене. Я був майстером змови.
С ***
Я чув, що якщо кішка лікує, це погана погода.
Я звернувся до мене. І повертаючи навколо сплячих котів. Погода
С ***
Я не можу вірити, коли я думав, що люди мого поточного віку були дорослими. . й
Перегляд фото Олени Карнеєва
Сайт: www.karneeva.ru
Ці скульптури люблять жити... Ви ніколи не вірите, що вони зроблені з.
15 пристрасних і ніжних поцілунок безсмертних в мистецтві