795
Біль і щастя Фріди Кахло
Frida Kahlo – найвідоміший мексиканський художник, робота якого любиться по всьому світу. Веб-сайт Про її трагічну і яскраву долю.
комуністична мама, виразна і ексцентрична Фріда, яка любила сміятися, пити текілу і дим, славляться коротко перед смертю. Її картини зараз варті мільйони доларів. Проте доля її не так просто.
У віці від 6 років пані перенесли полоі. Захищаючи її праву ногу, тому Kahlo провів її весь життєвий зв'язок і приховавши її ногу під брюками або довгими спідницями національних суконь. Її однолітків випікають її як "Frida Дерев'яні ноги". І через 12 років вона була в страшній автомобільній аварії. На автобусі вона була з другом Аледжандром.
Аледжанд з'явився легко, і Фріда поранена так, щоб лікарі були непристойними у своїх розчарувань прогнози. Прасувальна штанга пришивається через шлунок і таз, постійно знеприваблюючи її можливості для дітей.
Фріда пережили, незважаючи на і проти. Але все всередині її залишалися хіпповані. Триптих-двох оперативних втручань, років в литій і колясці, безкінечні болі. І перші кроки в живопису. Дзеркало над ліжком і спеціальними підрамками, які дозволяють фарбувати фотографії, що лежать вниз. Автопортрети - що Фріда розфарбувала весь час, бо насправді вона була єдиною, що вона могла бачити, коли вона була постільною білизною.
Я пишу себе, тому що я витрачаю стільки часу самостійно і тому що я тема я знаю краще.
Через кілька років після відновлення від нещасного випадку митець прийшов до Дієго Рівери, щоб показати самопортрети, створених протягом року, вона проводилася в ліжку, керуючись ортопедичним корсетом. Карти Фріди Кахло вражають відомого художника:
«Приймав живу чуттєвість, доповнену безростей, але дуже чутливою здатністю до спостереження. Мені було зрозуміло, що ця дівчина була народжена артистка. й
р.
За цей час пристрасна річка вже взяла участь у його другій дружині, і нічого не завадило йому від захоплення з двадцять-річним художником, життею, сміливим і талановитим. Не можна було закохатися в любові з Надзвичайним інтелектом Фріди.
Дієго було 20 років старшого, страшного і величезного. Вирощування подрібнювачів волосся, що блювоти від хвилювання або, навпаки, покриті набряклими повік. Він завжди був прикрашений жінкам, Дієго зцікавився, але один раз прийняв: «Щим я люблю жінок, тим більше хочу, щоб вони страждали. й
У мене є два пригоди: один, коли автобус збився в трамвай, інший був Дієго.
І одне з найвідоміших картин на цій темі – «Дуже кілька ін'єкцій». Ліжко і чоловік з ніжом, що стоїть над тілом Фріди.
Річка зраджена на дружині зліва і справа. «Я спробував погасити мій суд, але ці бджоли навчилися плавати...» Річка була ревною і божевільною - вона не допускається, що йому дозволено. Після 5 років скандалів, репроксів і карель, вони розлучаються, але через рік знову заміжали.
Ідея картин Kahlo зашифрована в деталях, фоні, фігури, що з'являються поруч з зображенням Frida. Або поруч з двома фрідами. Вона часто повинна бути відокремлена. Вона була перед ДТП і після. вона страждає - вона спокійно. На публіці вона була майже завжди веселою, непристойною сміхаючими, сидять гучно, пити, палити і діяти, як вона була щасливою людиною в світі. Її істинний внутрішній досвід знайшов свій шлях на своїх картинах і щоденниках.
Більшість з усіх, Фріда любила життя - і приваблює чоловіків і жінок до неї. Незважаючи на гасіння фізичного страждання, вона запалюється з гумором, може сміятися на виснаження, зробити задоволення від себе, весело і весело з серця. І тільки взявши пензлик, вона дозволила себе думати про неминуче. Вона мріяла мати дитину, але страшна травма запобігла її від дітей. Три загнічення — і це був реальний подвиг в її стані — закінчився трагічно.
За останні 10 років Frida Kahlo зберіг щоденник - вона зуміла писати і малювати 170 сторінок, які зараз входять до її спадщини. За 40 років документ прокладено у закритому архіві Мексиканського уряду до його публікації. 170 сторінок з акварельами і колажами, спогадами дитинства, записами хвороби і виховуючи любов до свого чоловіка.
Ім'я Дієго з'являється в щоденному щоденнику частіше, ніж інші слова. Вона страждає, тому що вона не може знайти слова, щоб розповісти йому про свої почуття, оскільки вони невизнаються.
Дієго є початком, Дієго мій дитина, Дієго мій друг, Дієго мій художник, Дієго мій батько, Дієго мій коханець, Дієго мій чоловік, Дієго мій мати, Дієго є мій, Дієго це все.
У 1950 р. опинився ще 7 операцій на хребті, витрачаючи 9 місяців в стаціонарному ліжку і тепер залишився в інвалідному відсіку назавжди. У 1953 році до її смерті, вона мала її праву ногу, ампутованими для зупинки ганглрен. У місті Мехіко відкрилася перша персональна виставка. На відкритті Фріда прибув до швидкої допомоги з сиренами. Вона посміхалася, мала сигарету в одній руці, пляшка текіли в іншому, квітка в її волоссі, радість і прасування в її сміху.
П'ятий тиждень до смерті, Фріда пофарбувала Віва-ла-Віда, сонячне життя, яке зосереджене на її ставлення до життя і смерті.
«Я щасливий, щоб не повертатися. Фріда.
І тоді вона змогла знайти слова, в яких вона висловила свою любов до річки Дієго:
... У слину
папери
ковбойши
Всі лінії.
У всіх тонах.
трахнув
У грудях.
поза, всередині ...
ДіГО в моєму роті в моєму серці уві сні уві сні уві сні у розпушувачі олівця в пейзажах в металі в уяві при захворюваннях у вікнах у своїх прийомах у своїх губах.
Вона писала їх на шматку паперу. Дієго отримав кілька днів до смерті.
номінальний #image15223060
Собака, хамстер і 8 птахів – найчарівніша дружба світу
Ці скульптури люблять жити... Ви ніколи не вірите, що вони зроблені з.