Не зламаний, що варто відірвати сина.

р.

Веб-сайт Він пише історію батька, який зрозумілий, що він мав бути справжнім татом.

Учора на обід, невелика людина з дому називається (Я часто працюю без обіду) і в жахливому голосі сказав, що «ми повністю випадково, я одягаю до кота, зламала вашу лінзу». До речі, разом з хребтом кішка. Об'єктив стояв на підвіконня, і я думав, не турбувався нікому. Коли у вас є кішка і кішка в будинку, немає безпечного місця. Що було перевірено.

Я думаю, що я гона йти додому і отримати всі вуха скручені. У кішки вийшли кульки. Ти так активний! Тим не менш, тепер ця лінза становить 80 тис. рублів. В цілому, у них немає бюджетної гри.

Коли я запитав, що зламаний, сказав він: «Щоб було зламано». І є шарди і шраплон і шрапель все над кімнатою.

З розумом поховавши об'єктив і прочитав урочисте мовлення над ним, ввечері я падають додому, всі так суворі і обстріляли в аура справедливого покарання винних.

Змінено, промивається. Я слухав кішка стрибати там... і мені подобається йому... і він так стрибати... і я допоможу йому... і він там... і я... і він... і він кинув. Про нас

Я розповідаю тебе. Тепер ви повинні продати всі ваші іграшки. Таблетка, ноутбук, динаміки, що інше там, і купити мені новий об'єктив.

Маленька людина не здавалася і пішла до кімнати. Після того, як я шукаю спікерів на столі. - Я запитую. Ми отримаємо вам лінзу, він каже. І так сумний, так сумний. . й

Його коліна травмується, третій місяць в домашніх умовах, домашня школа. Чотири стіни. Ми на будні дні на роботі, він один з котів. Вчителі все ще приходять. А дитина 9 років, час стрибати і бігти по дворі, і він сидів вдома. Я думав про це, і серце зламало. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це всі коні! І шраплон в квартирі, і цей кришковий об'єктив. Я вам сподобалось. Не будучи людиною, або. Для ліття. І для цього... Загорніть їх вогонь цими прасками зі склом!

Слова не скаже погано для об'єктива, не скаже, не покарала. Він сказав тільки, що за ціною зламаної лінзи ви можете викласти всю кімнату з дизайнером Lego. Імпресія.

А потім я пам'ятав, як я збитий мій батько, коли я був 16. Серпень 1989. Він дозволив мені їздити по с., і я пішов на трасу. І коли він залишив її на заміський край, він не розрахував і, пропустив міст, кинувся в кисть. Неймовірно - це все, і автомобіль від удару, маю від страху. Я прийшов додому і, знаючи мого батька, чекав деякі досить luly на тілі. Він дивився на мене, одягнувшись мовно і прогулявся на машині, який ще й застрявся в кисті. Після цього поліцейські пояснили, що він був водінням і не впорався з управлінням. Не слово проповіді. Він сказав, що він живий? Всі права. . .

Не ламається, особливо не навмисно, варто боротися між люблячими людьми. І про те, що домовласників довели мене теоретичні педагоги, я зробив прямо зараз. Так мій тато. І я хочу, щоб сподіватися, що він виглядає як йому. І не просто. І мій син буде любити мене в хорошому, що в мене.

Автор Сергій Кобач
Фотозвіт: Джен Снайдер

по www.jensnyderphoto.com/2013/12/hugs-noodles/