20 речей, які навчають мене

Ви пам'ятаєте його через сміху і сліз, але з великою подякою.

У світі, який розуміє нас краще, ніж наша мати. У своїх словах навіть коли вона сниться, приховує справжню мудрість життя. Ці уроки важко забувати, особливо якщо у вас є гарне почуття гумору.

На День Матері Веб-сайт У вас є список, які ви можете сміятися з мамою.

Мама навчила мене. поважати роботу інших: «Якщо ви збираєтеся вбити один одного, зайдіть назовні, я просто очищав підлогу». Мама навчила мене.вірити в Бога: "Для того, що цей лист буде змиватися!" Мама навчила мене.Подумайте логічно: "Чому я сказав, що тому!" Мама навчила мене.Подумайте про наслідки: «Якщо ви вийшли з вікна, я не збираю вас в магазин». Мама пояснила мені.Каусальні стосунки: “Якщо ви не зупинитеся крісельним прямо зараз, я прокину тебе.” Мама навчила мене.подолати неможливо: "Пошукати рот і з'їсти суп!" Мама навчила мене. витривалість: «Ви не залишите таблицю до того, як ви закінчили все!» Мама навчила мене. Шукаємо майбутній сміливо: «Чому я поговорю тебе вдома!» Мама навчила мене.Основи самолікування: «Якщо ви не перестаєте зволожувати очі, ви будете залишатися таким способом життя». Мама навчила мене. бути гнучкими: «Подивитися, як брудні шиї за вами!» Мама навчила мене. психіка: «Повіть на светрі, я знаю, що ти холодний!» Моя мама навчила мене, як навчити мене стати дорослим: «Якщо ви не їсти овочі, ви ніколи не будете рости». Мама навчила мене. основи генетики: "Ви отримали його від вашого батька!" Мама пояснила мені,Як поводитися: Зупинити, як батько прямо зараз! Моя мама навчила мене.вірити в неможливості: "Я можу бачити прямо через вас." Мама навчила мене. дивимося в все: «Я знову поставив поросяту в кімнаті». Мама пояснила мені, де він приходить Анімація: «І ти живеш з шахтою, а потім причина!» Мама навчила мене.Пригоди«Коли ви відрізаєте ноги газонокосаркою, не завадите мені сльози!» Мама навчила мене.жити в реальності: Я показав, що ти мільйон разів, не перебільшуючи. Мама навчила мене. Не буде ревнощів. У світі є мільйони бідних дітей, які не мають таких чудових батьків.

через adme.ru