35 Красиві єврейські вина

Єврейський народ мудрий Бог. Легенди виготовляються на дискримінації євреї - і з причини. Досягнення та казки «діти Мойсея» допомагають краще зрозуміти мудрість цього світу.

Гроші не так добре, як це погано без нього. Адам був першим удачливим чоловіком, тому що він не мав Якщо проблема може бути вирішена з грошима, це не проблема - це рахунок. Бог дав чоловіка два вуха і один рот, щоб слухати більше і говорити менше. Може Бог врятувати вас від поганих жінок, врятувати себе від хороших жінок! Кожен єврей знає краще. Бог не може бути всюди одночасно, тому він створив мати. Не солодкі, і вони з'їдуть. Не гіркота, і вони випробують вас. Згорніть козячу з лицьового боку, кінь ззаду, туман з усіх сторін. Через три дні гість і риба починають пахнути. Знання не займає багато місця. Краще тушку без бороди, ніж борода без тушки. Одне повинно жити, хоча б заради примхливості. У глухому глухому казці про те, що сліпий чоловік швидко побачила косу. Бог захищає бідні від дорогих гріхів. Якщо благодійність була безцінною, кожен буде фінансуватися. Коли старі дівочі маррі, вона відразу стає молодою дружиною. Батьки навчають дітей говорити, батьки навчають дітей мовчати. Від дистанції всі люди хороші. Яйця може бути набагато розумніше, ніж курчат, але вони швидко обертаються. Чоловіки б зробити більше, якщо жінки говорять менше. Він важко тримати тихий, ніж говорити добре. Погана дружина гірше дощу: дощ приводить будинок, і погана дружина приводить її. Світ не зникне, тому що є багато людей, але тому що є багато нелюдно. Господи, допоможи мені стояти на ногах, я можу попасти себе. Якщо життя не змінюється на краще, почекайте – вона буде змінитися на гірше. Яка любов солодка, компот не може бути виготовлений з неї. Коли немає нічого зробити, відмінно роблять речі. Вибираючи між двома злами, песиміст вибирає обидва. Кожен скаржився на брак грошей, і ніхто не скаржав про відсутність інтелекту. Ті, хто не має дітей добре піднімати їх. Краще вмирати сміху, ніж страх. Потрібне слово, яке викликає їх помилки. Сірий - знак старого віку, не мудрості. Як народний вік, вони дивляться гірше, але більше. Ілюстрація для попереднього перегляду: Володимир Любаров

Вся сіль людей в життєздатних доводах:
Італійське домінування
Японська домінування пост
Китайський домінування Post

на www.adme.ru/vdohnovenie/kitajskoj-mudrosti-post-707560/