Довести, що вони були чоловіками і дружиною. І вони зробили неймовірно простий.

Веб-сайт Він пише вірну історію, яка доводить, що справжня любов в маленькі речі.

Покажіть, як він отримав зелену картку до дружини. Коли ми зустрілися, він жив у США протягом тривалого часу, і навчався там. Щоб змінити студентську візу на постійне місце, вона повинна бути інтерв'ю в імміграційному офісі.

Смузі занурюються окремо, запрошують хитрі питання про один одного і перевіряють відповіді на виявлення і висихання недійсних шлюбів. Повідомляємо, що «збиті» довгі пари через помилку в кольорі постільної білизни або зубної щітки.

Дима і Яна любов і шлюб дуже реальний, «безпечний» восени йде в другий клас і інший спосіб. Але під час інтерв’ю вони мешкали в різних містах, не змогли зібратися (працював, вона закінчила її навчання), зустрілися з п’ять разів в різних екстремальних поїздках і знаходилися один одному життя і звички трохи більше ніж нічого.

Вони славляться кольорами зубних щіток і дуже бояться помилитися. А потім Діма бачить оголошення російською газетою: «Я навчаю вас, як отримати інтерв’ю з зеленою картою». Гарантія 100%, платіж за фактом. й

Я назвав, я прийшов. Літаючий номер з нотаріусом. Стара єврея сидить там, де продають російські книги і приймає посилки за кордоном. Він послухав занепокоєння Діміни і сказав:
- Ви знаєте, юнака, всі ці питання про зубні щітки є диверсією. Все про лобі, де пари чекають на інтерв’ю. Чи є на них камери, і посадові особи, які дивляться, як люди, які хочуть, поки ніхто не дивиться на них. Коли людина надходить в офіс, все було зрозуміло про нього, чи має він незрівняний шлюб або ні.
до Тож слід тримати руки і поцікавити кожну хвилину?
до Немає, це дешевий трюк, ви не можете купити його. Ми повинні бути більш тонкими. . й

І ось інтерв'ю. У залі Ян бере Діма вручну і веде до вікна. Він витягне рукотворче з його гнійних, дролів, а з цим глухим хустом він витирає деяку кропиву на своєму щоці.

Вони не запрошували жодного питання. Ми побачимо руки і привітаємо вас про отримання зеленої картки.

Автор: Григорій Остров

Зареєструватися веб камера