20 Strugatsky фрази, які навчать вас думати ширше

, Україна

Найвідоміші брати літератури - Аркади і Борис Стругацький - це не просто наукова фантастика, не тільки письменники і не тільки ідоли мільйонів.
Книги про майбутнє, про світ і про людину в ній багато стала частиною життя, а для деяких - і справжніх керівництва.

Вони відповіли вічні питання: як зробити правильний вибір, знайти себе і не втратити себе в цьому величезному світі. Веб-сайт Я збирав кращі котирування від роботи братів і зрозумів, що важко бути Strugatsky.

83% всіх днів року починають однаково. Відкликається сигналізація.

Ви витрачаєте тижні, що говорять брудно, і коли ви познайомитеся з реальною людиною, ви не встигнете говорити.

Це право: люди потребують грошей, які ніколи не думають про це.й

Дивовижно, як швидко хвилі хвилювання. Ти можеш похати себе, боляче себе, дрої і відьми протягом годин і днів, іЗахоплення йде і йде.й

Якщо в ім'я ідеального чоловіка необхідно зробити ознайомлюючу, то ціна цієї ідеальної є.

Вовк каже їй ліктям, «Немов мене,» і це досить; і заєць навчається заєцьом, «Філь мені подобається», і це досить; але людина викладання кубу: «Так, як мені» є злочином.й

Чому не мовчаться, коли все зрозуміло без слів?

Краще помилитися двадцять разів у людини, ніж бути підозрою у всіх.

Яка точка купівлі авто на асфальті? Де є асфальт, немає нічого цікавого, і де це цікаво, немає асфальту.

Фентезі - це неоціненне, але ви не можете його піти всередину. Тільки поза, тільки зовні.

Скептизм і цинікізм в житті є дешевимЦе набагато простіше і більше нудних, ніж здивувати і насолоджуватися життям.

Як демократичні вибори: Більшість людей завжди є для бастартів.

Серед них ніхто не знав, що щастя було і що сенс життя був. І приймали робочу гіпотезу, що щастя позачергові знання невідомогоІ сенс життя однаковий.

Що потрібно? Якщо ви не можете це зробити. Коли ви думаєте про це весь час. Коли ви витрачаєте життя, намагаючись.

Що говорить про майбутнє? Вони не говорять про майбутнє, вони роблять.

Де сірість тріумфує, Прийміть свої сили.

Не у відтінку космічної катастрофи, не в полум’ях атомної війни або навіть у клаптях перепопуляції, але в добре заспокійливій, спокійній тиші, історії людства.

Не вірно, що є діти і є дорослими.
Це дійсно більш складний. Дорослим і є дорослі.

Не можна виправити.

Пошкоджено це, тому що я не можу думати про все, але ці слова: Щастя всім, подарунок і нехай ніхто не відступив!

Зображення для попереднього перегляду: sergs13

Будь ласка, ознайомтесь:
30 лапок Солтиков-Щедрін – письменник, який бачив майбутнє.
Кращі котирування Ray Bradbury

www.adme.ru/citaty/pamyati-reya-bredberi-507255/