579
Якщо є справедливість у Всесвіті, необхідно бути окремим райом для лікарів.
Добрий друг шахти розповів історію. Він працює хірургом у приміщенні очікування. Точно, є три хірурги на зсуві, але в цей день був терміново взятий до відділення, а інший був отруєний чимось і впав під IV. Такий поганий день. Вони пообіцяли дати заміну, але ... вони давали молодим недосвідченим Це добре.
І за законом ви знаєте, що він пішов. Дві нещасні випадки, ніж і пада з висоти. Чотири важкої тригодинної черевної операції, не просто відпочивати і обід - чашка кави між зміною і миттям ... а потім поспішайте.
Після закінчення зміщення хірург пішов за межі держави, близько до трансу. Ви знаєте, очі не дивляться, ноги не ходять, голова не думають. Зайдіть додому і спати. Я хотів піти в кафе і їсти щось.
На машині, очищивши пластину, хірург вивів з трансу власником кафе.
- Доктор, у вас був невеликий день, не ви? Багато операцій, чт? Обід на будинок, я назвав вас таксі.
Хірург – змія.
до Ну, і, я хірург, і це був важкий день. Чи є це очевидним?
- Так, лікар. Коли ви ate, ви сказали до офіціантки, "Я зробив." Зарахувати інструменти та пришити їх вгору. Ви з рецепції, прямо? Я був в амбулації протягом шести років, я бачив це.
Лікарі ... Якщо є справедливість у Всесвіті, необхідно бути окремим райом для лікарів.
Веб-сайт: www.anekdot.ru/an1411/o141115.html#11