659
15 Поради в жорсткий час від Gabriel Garcia Marquez
Коли Маркец почав писати культовий роман Один соток років Соліду, він повинен дати свою роботу, заставивши його машину і перейде в величезні заборгованості. В одній точці він навіть подав міксером і феном для своєї дружини Мерседесу. При навчанні цього вона сказала: "Не було достатньо, щоб роман вийшов поганим."
Веб-сайт Він подарує пораду не тільки геніального письменника, але людина, яка знає в першу чергу, що складно.
Ви повинні послухати голос дитини, що ви колись були і що існує десь всередині вас. Якщо ми слухаємо дитину всередині нас, наші очі знову засвітять. Якщо ми не втратимо зв'язок з цією дитиною, наше з'єднання з життям не поламне. Будьте спокійними. Це важко, ніж ви думаєте. Єдиний спосіб потрапити з ним, щоб не пустити спогадів, що вас заспокоїти. Головне в житті суспільства полягає в тому, щоб управляти страхом, головне в житті подружжя, щоб вміти керувати бодром. Це не те, що ви не вірите, але що Бог все ще вірить в тебе. Я не зносила капелюхи, тому я не збираю їх перед кимось. Не madman є insane якщо ви слухаєте його аргументи. Якщо жінка бере участь, я знаю все буде дрібним. Мені зрозуміло, що жінки правила світу. Великі катастрофи завжди виробляють велику кількість. Вони хочуть жити. Не пізно. На час, ніж чекати запрошення. Хвиля примирення коштує більше дружби. Якщо ви познайомитеся з коханою любов'ю, ви не будете йти від вас – не на тиждень, не в місяць, не в рік. Не дайте собі вмирати, не переживаючи цього дива з кимось ви любите. Посмішка, не даруйте неприємності.
через adme.ru
12 елементів дизайну, які повинні бути в кожному місті
Якщо є справедливість у Всесвіті, необхідно бути окремим райом для лікарів.