9 оповідань, які відновлюють віру в людство

Люди так голодні: іноді нервові і дратівливі, іноді строгі і неоднорідні, але часто нескінченно подобаються і чуйні. І осьВеб-сайт Ми дуже цінуємо. Така доброта, таке велике серце і такі незвичайні дії простих людей.

• «Для дому вранці. Оголошення про вхідні читання: Шановні Сусіди! Сьогодні о 9:20 в вхідних дверях було втрачено 120 рублів. Якщо хтось знайшов його, будь ласка, доведіть його до Квартал 76 Антоніна Петровна. Пансіонат 2640 рублів. Збережіть 120 рублів, отримайте, зателефонуйте. Бабця в фартуха відкриває. Просто побачила мене від руки гроші, відразу ж відтіняє, зв'язує і в сльозах щастя. І вона сказала: "Я пішов за борошно, повернувся назад, вивів ключі на в'їзді - Я, ймовірно, кинув гроші." Але! Вона відмовилася приймати гроші. Виявилося, що в парі годин я вже шостий (!!!!) «знайомитися» бабуся гроші! Я люблю тебе!
  • «Я колись побачила бабуся на вулиці продаж тільки один будинок квітки, фіолетовий. Вона сплачувала 10 разів більше, ніж вона запитала. Вона кричав, «Я побіг до магазину, і я буду купити мій дід ковбасу». Він приніс квітника і наступний ранок його розквітають.
  • «Я не думав, що я був навіть досить. Недавній, мій fiancé forgot для відокремлення від нашого телефонного дзвінка. І почула, що мій привіт про мене. Як красиво я сьогодні і як яскрава вона поруч з мною. А скільки любить мене. Яка справа, я роя. Це був перший раз я відчував себе красивим. й
  • Мій друг і я був на солоді і ми виграли м'яку іграшка в рекламній вікторині. Ми пішли і побачили психічно відретарований хлопчик і тато і давали йому іграшки. Він сказав: "Танк ти." Його батько практично трахнув у сльози. Вимкніть хлопчика не промовив у місяці. й
  • “Одно кілька місяців тому я діагностував з облисінням. Після терапії я повністю втратив волосся. На мене було страшно уявити мене до школи і кожного голоду. Але перший день проходив до школи, десять моїх друзів чекали за межами дому, всі їхні голови повністю поголені. Дві з них - дівчата. . . ?
  • «Я працюю в кафе швидкого харчування. Зранку людина прийшла до розселення і сказав: -Для дівчини за мною, не знаю її." Але мені подобається платити за каву. Подаруйте їй хороший день. Ця дівчина була дуже здивована спочатку ... а потім зробила те саме для наступної людини в лінії. 5 разів поспіль!
  • Нещодавно я повернувся з інституту і побачила ветерана війни біля станції метро «Автозаводська». Він сидить поруч із планшетом, який мав медалі та замовлення на ньому. Нагорода заслуговують у війну. Продаю їх, щоб купити їжу. Я пішов і вивів весь вміст мого гаманця і дав йому його, кажучи: «Зробляйте всі мої гроші, але не продаляйте свою честь і valor для пені до людей, які не заслуговують.» Він зламав у сльозах, забрав гроші, збирали накази в долоні своєї руки і поцікавив їх, а потім спокійно через сльози він сказав: «Побачити тебе, дочка». Я думаю, що я можу змінити світ. Вони дають мені надії. й
  • Напередодні мого дня народження, 9-річна сестра була запущена навколо її очей спалювання весь день, тому вона хотіла дати мені подарунок. У школі з'явився наступний ранок, як завжди, Він сказав: «Ви можете дати мені свій подарунок». До того, як вона могла відкрити очі, вона досягла і захопила мене своїми руками. Потім вона підійшов під подушку і вивів конверт з написом: «Дирий брат на день народження!» Відкриття, я знайшов один вексель 10 доларів, два векселі 100 рублів, один вексель 50 рублів. Це абсолютно всі її гроші. Я захопив її щільно і кладав так довго, що вона не могла бачити сльози. й
  • «Для цього часу, оскільки сьогодні з’явився глузд. На роботі вони сказали, що хтось був очищений біля мого автомобіля. Я кинувся зовні. Все було ще там, крім люка на даху: хтось підштовхував її туго, щоб машина не зашкодувала погану погоду. й

через adme.ru