Людина, яка стояв на витоках епохи персональних комп'ютерів, засновник Apple, один з засновників студії Pixar, Steve Jobs оцінив красу і зручність в технології. Підвищена досконалість до базового принципу життя.
Веб-сайт Зібрав 20 відомих казок чоловіка, який змінив світ, дав йому не тільки технології, але і стиль і філософія.
Ми тут, щоб допомогти цьому світу. Що ще ми тут? Я не довіряю комп'ютеру, я не можу підніматися. Ви хочете провести решту вашого життя продажу соди, або хочете змінити світ? Я вірю, що половина яких відокремлена успішними підприємцями від втрат. Ви не можете просто попросити клієнтів, які вони потрібні, тому що час, коли ви робите, вони хочуть щось нове.
Більшість людей не знають, що вони дійсно потрібні, поки ви не покажете їх. Я б торгую всі мої технології для зустрічі з Socrates. Я єдина людина, яка знає, що це подобається втратити чверть мільярдів доларів на рік. Він формує особистість дуже добре. Пабло Пікассо колись сказав: «Добрі художники скопіювати, великі художники крадіжки». Ми ніколи не були захоплені ідеями з інших. Ключові слова, які керують мене в усьому? «Ви ніколи не знаєте, що ви шукаєте, поки ви не знайдете. й
Не має сенс найняти розумних людей, а потім розповісти їм, що робити. Ми найняти людей, щоб розповісти нам, що робити. Неважливо для мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли я був недоліком грошей, я сидів, щоб думати, а не запустити, щоб заробити. Ідея є найдорожчим товаром у світі. Я вірю, що людські якості визначаються його оточенням, а не спадковістю. Якщо все погано.
Подорож є винагородою. Щоб уникнути помилок, щоб жити неповним життям. Як ви зростите, ви змушені прийняти світ, як це, жити життя спокійно і не намагатися відтінити фундаменти. Але це дуже обмежений підхід. Життя стане набагато багатшим, коли ви зрозуміли один простий факт: все навколо вас було створене тим самими людьми. Позбутися від невідповідності про заданість життя. Як тільки ви зрозуміли, що ви можете писати його самостійно, світ ніколи не буде таким же. Технології немає нічого. Що дуже важливо і дуже правильно віра в людей. Подаруйте їм інструменти і вони можуть створити щось красиве.
Ваш час обмежений, не витрачаючи його на життя. Фото кредит: Альберт Ватсон
Зайдіть погляд.:
23 Accurate Як Axiom Цитати від Stephen Hawking
30 гострих дружин Winston Churchill
25 Котирування від Genius Physicists
www.adme.ru/svoboda-kultura/25-citat-genialnyh-fizikov-860760/