25 котирування з несухованої циніки

Жорж Карлін був єдиним американцем, що дозволило сміятися. І вони ніколи не здавалося б, це один раз.

Релігії, батьки, політики, споживачі, жирні люди, природоохоронці, уряд – на будь-якій з цих тем Карлін завжди мав багато кальмарів і надзвичайно саркатичних зауважень.

Він звернув увагу людей до того, що вони не змогли або не встигли думати про себе. Я зробив це смішний і сукцинт. Афіша Веб-сайт Я збираю для вас 25 заяв цього суворого дядька.

Останнім часом я дізнався, що електронна пошта для спілкування з людьми, які ви не хочете поговорити. У майбутньому буде побудовано часовий апарат, але ніхто не встигнути його використовувати. На мій погляд, нам необхідно створити гарячу лінію, де вони ніколи не забирають телефон: для тих, хто ніколи не слідувати порадам. Якщо ви хочете дізнатися, як допомогти дітям, залиште їх самостійно! Не достатньо знати, які ноти грати – ви повинні розуміти, чому вони повинні грати. Якщо це ваш останній день, і один день буде. А ви будете озброєними. планета дрібна. Люди викручені! Що найцікавіше про будинок на узбережжі? Ви оточені ідіотами з трьох сторін. Мені подобається, коли квітка або букет з трави виростає через тріщину в бетоні. Це кривавий героїч. Я дивлюсь, чому люди читають Біблію більше і більше. А потім скаже на мене: вони готуються до кінцевого іспиту. Кожна третя байдужість планети страждає від деяких форм психічного захворювання. Подумайте про ваших двох кращих друзів. Якщо вони обираються, то вам необхідно. З кожним днем я збираю, я думаю, що є, ймовірно, хтось інший на Землі, що буде поголені. Так я завжди кажу, "Я збираюсь, теж." Що добре? Не обговорювати інших людей. Є багато людей, які стосуються безпеки атомних електростанцій. І не лякає в машині.й Основна причина Санта так весело, тому що він знає, де живуть всі погані дівчата. Я говорю про себе, бо я єдина людина, яка відповіді мені подобається. Невідомий чемпіон з важковаговиків. Але якщо він так безумовний, чому ебать боротися? Перед тим як знайти сенс життя, він вже змінився. Релігія як пеніс. У вас є один. Це приємно, якщо ви пишаєте його. Але, будь ласка, не займайте його або хвилюйте його в публічному режимі.
І будь ласка, не намагайтеся засмагати дітей. Якщо ви не можете сказати про когось, то це не причина, щоб зберегти спокій! Чому кулькові ручки завжди пов'язані в банку? Якщо я довіряю вас з моїми грошима, ви повинні принаймні довіряти мені з вашими ручками! Продовжити навчання. Дізнайтеся більше про комп'ютери, ремесла, садівництво - все. Не залиште мозкові зв'язки. «Святий мозок – майстерня девіла». А ім'я девіла Альцгеймера. Головна, де наш горб зберігся під час того, щоб отримати більше ярусу. Ідея, що шкільні уніформи допомагають зберегти шкільні тиди - не всі ці школи боляться, роблячи малюків таким же чином? Тепер вони хочуть виглядати однаково! Побачити, що це не те, як працює мій розум. У мене є реальна сторожова річ, яку я використовую назву "мийка".й

Вам також сподобається:
30 котирування Bernard Shaw проти змивання та лазінесу

www.adme.ru/vdohnovenie-919705/luchshie-citaty-bernarda-shou-533355/