30 котирування від несумісної фаїни Раневської

Веб-сайт Я вирішив згадати про те, що в один раз примусив співрозмовників довго залишатися німими.

Цитати
  • Я купила в туалеті метелика все моє життя.
  • Ми навчаємо одноклітинних слів, великих думок, грати після цього Островського!
  • На думку інших, передбачено спокійне і щасливе життя.
  • Під найкрасивішим півень хвіст є найпоширенішими курячими асами. Так менше стежок, ніжників.
  • Я люблю яйця: Я взяв участь, але я не можу.
  • Чому такі жінки?
  • Ви знаєте, що це означає бути в кіно? Уявіть, що ви промиваємо в ванну, і там принесуть екскурсію.
  • Життя є довго стрибати від ебать до могили.
  • Я люблю старий пальмовий дерево на вокзалі поїзда - ніхто не потребує мене, і відкинути його доріжок.
  • Не існує недоліків для актриси, якщо необхідно для ролі.
  • Коли я почав писати мої спогади, за фразою, «Я народилася в сім’ю бідного ол...»
  • Для того, щоб бути визнаним, необхідно, навіть обов'язково, вмирати.
  • Лесбіянізм, гомосексуальність, мазохізм, садизм не переверсії. Є тільки два переверсії: поле хокею і крижаним балетом.
  • Красиві люди ситі, теж.
  • Я не приймаю слово "сплей". Ви можете грати в карти, гонки, чекери. Ви повинні жити на сцені.
  • Все приємно в цьому світі є шкідливим, безсмертним, або призводить до ожиріння.
  • Я тебе зацікавила. Все, що я ходжу, кожен дивиться навколо і говорить: "Погляд, це Муля, не змушувати мене нервувати, це приходь."
  • Кожна людина є безкоштовним, щоб розпоряджатися своїм, як вони хочуть. Ось чому я підбираю шахту і ебать.
  • Я отримую літери: "Дякую мені стати актором." Я кажу, "Год допоможе вам."
  • Жінки, звичайно, смартнери. Ви коли-небудь чули про жінку, яка втратила голову тільки тому, що людина має красиві ноги?
  • П'є-Пе в трамвайці все, що він робиться в мистецтві.
  • Talent – це самодостатня та екструзійна незадоволеність власними та вашими недоліками, які я ніколи не бачив в медіаккріті.
  • Це четвертий раз я бачив цей фільм і я повинен сказати вам, що сьогодні актори грали як ніколи раніше.
  • Краще бути хорошою людиною, «зварювальним матом» ніж тихий, зроблений істотою.
Якось Раневская стояв в її макіяжі ванної повністю голий. І копчений. Судденно, режисер, менеджер Московського обласного театру Валентин Шкколников увійшов до неї без збивання. І він заморожує. Фаіна Георгіївна спокійно запитала: «Я не шокую, що я диму? й

Скаргаючись на когось, чому презерватив білий, Раневська сказала: "Зроби білий колір повністю."

Раневская була запитана: "Хіч, на вашу думку, жінки, як правило, бути більш вірною брюнетка або блондинка?" Він не відповідав: "Граї!"й

Після того, як в театрі продемонструвала юнацька акторка, «Павли я зносу в перший акт, повинен бути реальним». «Все буде реальним», – Раневська запобіжила її. Перлини в першому акті і отруї в останні роки.й

через adme.ru