910
Дивовижна історія вірша «Не брати участь у ваших близьких». . . ?
Вже кілька людей, які не знайомі з лініями з поеми «Не брати участь у своїх близьких...», особливо після виходу фільму «Іронія долі або з легким паром». Насправді поема Олександра Кочеткова названа по-різному - "Балет Смоки".
Історія цієї поетичної роботи вразила всю редакційну колегію. Веб-сайт.
Під час творчого життя більшість поетів приховували лінії, які стають апотезом, і для Олександра Кочеткова були лінії з баладу копченого автомобіля.
Ця поема має цікава історія створення, яку розповів у своїх нотах дружиною поета Ніна Григоріївна Прозіртельва. У другій половині ХІХ ст. з родичами, а Олександр Кочетков мав піти перед дружиною. Квиток було придбано до станції Кавказька, після чого потрібно було перенести на поїзд Сочі – Москва.
Згідно з спогадами Ніни Григоріївни, пара не могла брати участь, і вже під час посадки, коли провідник просить ескорти залишити поїзд, Ніна Григорівна буквально рятує чоловіка від автомобіля. Прийнято рішення про повернення квитка і відкласти відправлення на три дні. Через три дні Кочетков пішов і, прибуваючи в Москві, знайшов, що його друзі вже вважали його мертвим в аварії, яка сталася з Сочі-Москва поїздом. Виявилося, що ті три дні затримки врятували поета від загибель. У першому листі від свого чоловіка, який отримав Ніну Григоріївну, був поемою «Баладу копченого автомобіля».
Все, що сталося з того, що поет подумав про роль нещасних випадків в житті людини і про велику силу любові, яка може захистити людину від трагічних івічів долі. Попри те, що поема була написана в 1932 році, вона була опублікована лише 34 роки пізніше в збірнику «День поезії». Тим не менш, навіть перед публікаціям ці сердечникові лінії не залишали нікого байдужим і перенесли буквально словом рота, як і історія його створення. Після публікації «Балет копченого автомобіля» почали входити в численні колекції віршів як одного з кращих ліричних творів часу.
Олександр Кочетков написав безліч чудових віршів, але він залишився в пам'яті людей завдяки баладу. Більше десятиріччя проходив з моменту його написання, а лінії з цього вірша продовжують бути атемом всіх закоханих. І в будь-яких життєвих ситуаціях, головне - завжди слідувати за наказом поета: «Не брати участь у своїх близьких!» А потім навіть неминучий буде відступати.
до Як болючий, мед, як дивний,
Комбінований в землі, переплетений гілками - Як болючий, дорогий, як дивний
Для розщеплення під пилкою.
Поранку не виростуть на серці,
Сльози вівсяні,
Поранку не виростуть на серці.
Він розливається полум'я смолою.
до Тексти пісень, а це означає: Довгий я живий, я буду з вами
Я буду з вами.
Любов і смерть завжди два.
Ви будете носити його всюди.
Ви будете носити з вами, любов, ви будете носити з собою всюди.
Батьківщина, солодкий будинок.
до Але якщо у мене немає нічого приховати
Від нездоровленої життєздатності,
Але якщо у мене немає нічого приховати
Холодний і темний?
до Буде нараду на перерву,
Не забудьте мені, любов,
Буде нараду на перерву,
Повернутися назад, ви і мене.
до Але якщо я не знаю,
Короткий світло променя дня, але якщо я не знаю
Для зоряного поясу для молочного диму?
- Я програю тебе,
Що він не може забути шлях землі,
Я прошу вам,
Я хочу, щоб ви були задоволені.
Гоління в смоки автомобіля,
Він став бездомним і незрівняним.
Гоління в смоки автомобіля,
Він був половинним крилом, половиною,
Коли планка знаходиться на слизькому схилі
Судденно він згинався з жахливим валом,
Коли планка знаходиться на слизькому схилі
Я зняв колеса з рейок.
Нелюдська влада,
В одній дробі всіх кріплень,
Інхуманська влада
Я кинув землю з землі.
І ніхто не був захищений.
Від обіцяної зустрічі,
І ніхто не був захищений.
Відправлення руки.
Не входить до ваших близьких!
Вирощуйте в них всю кров, і скажте прощати кожного разу.
І скажеш про те, що ти зараз!
І скажеш про те, що ти зараз!
Коли ви залишаєте на момент!
через stevehanks. Контакти