20 порад у складному моменті від Сергія Довлатова

Сергій Донатович Довлатов не тільки один з найширших російських письменників кінця XX - на початку XXI століття, але і людина, яка могла дивитися навіть найсмачніші аспекти життя з особливим, спокійним і трохи сумним гумором. У своїх книгах немає правих людей, тому що їх немає Він знав, що небо і пекло були в нас.

Отже, якщо ви раптом відчуваєте темне і радісне, Веб-сайт Повідомляємо, чия порада може допомогти. Ось вони.

Ми хочемо, щоб люди побороли життя, мужні люди майстерні. Більшість людей знаходять нерозчинні ті проблеми, розчин яких вони не задоволені. Пам'ятайте, ви можете врятувати себе від ножа. Ви можете заблокувати ось. Ми можемо прийняти гармату. Всі права Але якщо ви можете запустити, запустити! Запуск, син, і не дивиться назад. Тільки смерть незрівняна. Все моє життя я продув через шпигунське скло і чудеса немає музики. А потім я дивився на тромбоне, і я дивився, що я не міг бачити ситу. Якщо ви зателефонуєте. Це страшно не називається. Але найкраща річ, коли ви зателефонуєте, і ви не йдете. Це або тимчасовий або ярмарок. Найкращий спосіб подолання недійсної безпеки – бути впевненим у собі. Перед тим як народилися, абіс. І після того, як ми вмираємо, абіс. Наше життя – це зерно піску в небайдужому океані нескінченності. Тож нехай намагатися не перестаратися цього моменту з відчуженням і терпінням! Давайте спробуємо залишити подряпин на земній скоринці. Я не поділю людей на позитив і негативно. І літературні герої, ще більше. Крім того, я не впевнений, що в житті, злочин неминуче слідувати за податком і подразненням. Ми працюємо. Я збирав сміття. Зареєструватися Я збив його через три метрів до відвалу. До нас приїхали джент. Він зробив скандал. Виявилося, що він легко встановить тенант і номер квартири на сміття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Бог не просить додаткових. Непросто вкрасти. Особливо не вбивати... Важко не судити. Не судити мене! «Не судити» – філософія. Що може бути більш важливим, ніж справедливість?
- Більш важливіше правосуддя? Принаймні мерці до осені. На жаль, перемога в боротьбі не означає закінчення. Ви б’єте систематично. І в останні вони знищать чоловіка у вас. Найстрашнішим, ніж смерть є комедія, співупередниця, і неминуче запліднення рабства. Я не шкодую про бідність. За словами Гемінгу, бідність – це незамінна школа для письменника. Поверття робить людину гострою. І так далі. Звісно, Hemingway реалізував це, як тільки він став багатим. Життєрадісна робота надходить навіть тоді, коли це не дуже. Людина здатна до будь-якого, доброго і поганого.
Я сумний, що це.
Нехай Бог дасть нам силу і мужність.
І ще краще – обставини часу і місця, що вміщуються до доброго.
Не подобаються всім іншим, бо ми любимо всіх інших. Єдиний чесний шлях - це шлях помилок, розчарувань і надії. Життя – визначення власного досвіду кордонів доброго та зла. Немає іншого способу.

через adme.ru