1050
30 мудрих котирування Ernest Hemingway
«Свято в житті любила осінь». Жовті теплі осені листя, що пливуть вздовж річки на задньому боці форелі, а зверху блакитний вітер неба. Він буде частиною цього назавжди. й
Веб-сайт Він згадує мудрі котирування Папи – так званих синів Хінгвей, улюблених і вдячних шанувальників з усього світу.
Не втратити серця. Не втратити серця. Секрет успіху. Я ніколи не втратив серця. Я ніколи не втратив серця в суспільстві. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Подорожуйте тільки з тим, що ви любите. Якщо ви можете зробити навіть невелику користь в житті, не соромтесь від неї. Не судити чоловіка своїм друзям самостійно. Згадайте, що друзі Юдаса були досконалими. Як ви живете. Кращий спосіб дізнатися, якщо ви можете довірити когось, щоб довіряти їм. Ви повинні купити одяг або картини. Це все. Немає одного, але дуже багата може дозволити собі обидва. Не варто прикріпити багато важливого одягу, а головне, не чіти моду, купувати міцні і комфортні речі, а потім ви будете мати гроші на картини. З усіх тварин, тільки людина може сміятися, хоча він має найменшу причину сміятися. Всі люди потрапляють в дві категорії: ті, з якими легко, і так само легко без них, і ті, з якими важко, але неможливі без них. Інтелігентна людина іноді отримує п'яний, щоб витрачати час на його витривалість. Якщо ви робите жарти, люди не беруть вас серйозно. І ці ж люди не розуміють, що є багато речей, які не можуть бути завершені, якщо не жартувати. Чоловік не був створений, щоб постраждати перемогою. Чоловік може бути знищений, але він не може перемогти. Розумні люди рідко щасливі. Не потрібно боротися в дуелі, але багато комбінацій це постійно запевняють себе у власних бабах. Людина не може... На жаль, одна людина не може зробити пошкоджену річ. Найголовніший подарунок для письменника є вбудованим детектором удару. Всі хороші книги однакові: вони більш вірні, ніж життя. Яка зупинка письменника? Напій, жінки, гроші та амбіції. Як і недолік божевілли, жінки, гроші і амбіції. Який письменник хоче сказати, він не повинен сказати, але писати. Ми ростемо міцніше, де ми розбиваємо. Щастя добре здоров'я і бідна пам'ять. Він, хто не має байдужості або навчання. Нема ідеології, ніж не працювати. Я не люблю світ. Все, що я хочу знати, як жити в ній. Можливо, якщо ви думаєте про те, як жити в ній, ви дізнаєтеся, що це таке. Погірше, ніж війна: ковардійці гірше, зрада гірше, самопізнання гірше. Якщо ви не втратите. Він ніколи не завадить боротьбу. Так багато жінок, щоб спати і так багато жінок, щоб поговорити. Не можна соромитися в якому приносить щастя і гордість. У світі є гарне місце і варто боротися, і я дійсно не хочу залишити.
через adme.ru