15 "overheard" love stories

Неважливо, що вони говорять, любов був і залишається силою, яка рухається світ і змінює його на краще. вона не завжди велика, яскрава, видима з-за кордону, вона не потребує шауту про себе. Він може жити в невеликих речах: для того, щоб світити дорогу в темряві, вам не потрібен точковий світильник. Невеликий, але надійний ліхтар досить.

Веб-сайт Люди землі мають чудове і чудове життя.

• Мій чоловік знаходиться на бізнес-турі. Він дзвонить мені кожну ніч перед ліжком, щоб його співати. Люба Він не може спати без нього. Чоловік - 40 років, «близький 2 × 2», тепер за кордоном відкривається третій відділ свого підприємства, суворо-розмальовується дядько з татуюванням на півдощ. А льлабі нам не потрібно, але від мультфільму про Умку - інші не роли. Що мені? Я співаю.
  • Партії перед весіллям від 7 років, і весь цей час мій мама думав, що батько мій батько був джентом ( він сказав її так), і після весілля мій мама дізнався, що він був пілотом Boeing.
  • Мама втратила свою здатність говорити після інсульту. «Я люблю тебе, дочка».
  • Моя бабуся життя в селі. Коли це можливо, я взяв там. Поблизу будинку жили дідусь, і вони мали онуки, старше мене 4 років, він няв мене, коли я був дитиною. У віці 3 він змащував свої коліна зеленою. Я дізнався, коли я був 5. Я був 10 років. Коли я був 15, я прийшов в село, він був в армії, це був найдовший літо. У віці 17 років він допоміг вижити смерть друга. 19 отримав мене від депресії. Я 24 тепер і він 28. Він став чоловіком сьогодні.
  • Сидіння з другом Ляса дочима, вона розповідає, як вона знімала волоски з верхньої губи, мій чоловік виходить навколо. Подруга раптом перетворюється на нього, запитуючи, якщо він хоче, щоб її дружина видалили. До якого він спокійно відповідав: «Дружина Гусара – чесна!» і продовжує йти про свій бізнес.
  • Бачелор не варив себе їжі, їсти в їдальнях, кафе, купили все готове. Не тому, що я не знаю, як варити, але тому що я не знаю миття сковорідок і сковорідок, особливо жирних і з сухою їжею, у мене є фобія про це, і не достатньо нервів! Одружена. І тепер, коли вона запитує мене, щоб мити посуд, я мовчазно піти і шахта; мій і я сердитися; Я божевільний, але шахта; я отримую божевільний, але рубати ці горщики на отвори. І все тому, що любов до неї набагато сильніше, ніж ненавидимий для брудних сковорідок.
  • Я 24. Брат 10. Кілька місяців тому я пішов на дієту, побудований, prettier. Недавно, я спінінг від дзеркала, захоплюючу себе, невелику одну висить поруч мене. Я лікую його на боці: «Хай, людина, як ваша красива сестра?» «Я не думаю, що ви втратили унцію ваги». Він чекав мені на сніжку, і з тим же непристойним обличчям він продовжував: «Для мене, ви завжди були тонкими і красивими. й
  • Недавно зламався молодий чоловік, який дуже любив, я був жахливим. А потім почали дарувати квіти. І поліпшується настрій. Учора я дізнався, що «сектор» мій тато. Найулюбленіша і найкраща да в світі.
  • На 9-му місяці вагітності я попросив чоловіка малювати свої зубчики. Не знаю, це не людина бізнес. Я опинився і пішов в душ і я чув, "OK, Google, як ти малювати нігті?"
  • У місті є дід. І має старе собака. Дуже старий. Вона має деякі проблеми з ногами - вона не ходить на всіх. Так це дід, як тільки весна йде і зігріється, бере її в руки, бере її поза і ходи: він ходить за години назад і вперед, несе її в руках, хоча собака не мала. Але що вірні очі вона виглядає на ньому... І лизати руки. Я бачу їх. Чи можна бути кращою людиною, ніж ця слабка стара людина?
  • Я працюю зсувів: два дні на роботі, два вдома. Моя дружина почала упаковувати мені сніданки і сюрпризи. Я радію, як дитина з подарунком, знайти ноти в харчових коробках, в яких вона бажає мені приємного апетиту і писати, скільки вона любить мене. Немає, коли-небудь зробив для мене.
  • Я нещодавно дізнався, що любов до могили. Моя бабуся - 77 і вони роблять все разом. Бабця добре видно, але дідусь чути. Як каже Бабця: «Я чую для себе і він бачить для мене. й
  • Я знаю. Я був готовий до неї. Я думав, що я був. І тепер я щіпкою малини з тамперами, тому що вони «волоські і цегляні». . й
  • Вона провела більшу частину свого дитинства, часто відвідуючи маму на роботі в дитячому онкореабілітаційному центрі. Так, за життя, 17-річна дівчина з її дружцем залишила останнє враження. Вона мала остеосаркома, мала кілька хіміотерапевтичних сесій, відрізала її ліву ногу над коліном. Одного разу хлопець прийшов, щоб відвідати її, що дівчина сказала йому, "Чи не зламав, я не хочу зіпсувати життя." Він не сказав, що вона була найкращою.
    Не довге тому я випадково зустрів їх. Вона в брюках, з протезом, звичайно, ходьбою, тримаючи руки, з двома дітьми. У розмові, гордо загиближаючи, що матір його була найкращою, бо вона була

Веб-сайт: www.flickr.com/photos/vratum/9479949819/