27 коротких порад по порадам

Прості інструкції з щасливого життя.

Не запустіть гроші на задоволення. Покажіть мені, що вам подобається. Жити сьогодні, тому що вчора не буває. Я не розумію. Про нас Якщо ви хочете зустрітися, запрошуйте мене. Якщо ви хочете щось, запитайте. Спробуйте не сперечатися. Якщо ви хочете бути зрозумілими, поясніть. Якщо це ваша несправність, скажімо, що це прямо і не дивиться на екзамени. Завжди пам'ятайте, що кожен має свою правду, і це часто не відповідає вашим. Уникайте боротьби з фольгою. Головне в житті - любов, все інше - ванільність. Проблемою чоловіка є тільки в голові. Не важливо, щоб ви не були. Насолоджуйтеся кожним днем. Завжди пам'ятайте, що ви не будете мати іншого життя. Не біжить. Не дивитися телевізор або ви будете готелем. Пам'ятайте, що ви не знаєте нічого. Пам'ятайте, що ніхто не кине вам нічого. Не варто займатися політикою, політика змушує людей сердитися. В житті завжди підраховують на себе. Довіртеся не ваших обіцянок, але ваші почуття. З жінками, як і з дітьми, хворіють і трохи згасають. Щільність всіх жінок - це складніше для них. Якщо ви в поганому настрої, подумайте, що коли ви померли, ви не будете мати цього. Знайте, що сьогодні найкращий день життя.

через adme.ru