Я люблю Висоцький.

Цей світ буде різним без Володимира Висоцького. Творче життя Висоцького включає понад 800 пісень і віршів, 20 ролей в театрі і близько 30 ролей, які грали в фільми. Володимир Семенович зрозумілий людям, які він розумів їх з кожним лінією, він написав, кожен акорд, кожен «здоблений» кожен «збиток». Про країну, про проблеми пресування, про далекі мрії. Він сказав своїм оповіданням таким чином, що він хотів би відродити і одночасно торкнутися від надмірності почуттів. Кожен зі своїх пісень – це світ, який дав усім.

Веб-сайт Він зібрав для вас найцікавіші історії з життя поета і пропонує подивитися на рідкісні фотографії цього блискучого чоловіка.

Натуральний талант

Висоцький відрізнявся від багатьох дітей у дворі двома якостями: незрівнянна доброта – він віддавав і віддавав те, що він мав; він зберіг шматку хліба в кишеню, щоб дати йому незрівняну матір, коли вона повернулася додому після роботи. І другою рисою вражають всіх друзів, особливо коли вони назвали Висоцьким на телефоні. Якщо дворічному хлопчику підібрав телефон і почав бесіду, він часто помилився дорослим – його голос був настільки низьким, густим, нечизним. Після того, як в класі викладач запросив другокласника Висоцького співати пісню голосно. Він ретельно справляється з її запитом. Але не вдалося закінчити співати до кінця, а також сидіти урок - учитель кладе дитину за дверима класу і кладе два, очевидно, б'є, що він змусив її.

Актриса

Коли Висоцький прийшов вперше в житті, щоб спробувати і співати, вони сміхалися в нього і сказали, що з такими особливостями (особа і т.д.), він ніколи не співати. Проте він продовжував аудит. Коли Володимир Семенович прийшов в інший театр, він запросив його:

до Що ви знаєте?

- Я пишу пісні.

- Я повинен бігти, але я прослухаю вас протягом 30 хвилин.

У кінці 30 хвилин простягається на дві і півгодини.

Перша Божевільна Любов

Під час екскурсії театру Висоцькі змушені встигнути виїхати з першої дружини Іза Жукової. Одного разу прийшов в Ростов на дах автомобіля. «Я прийшов назустріч Володи, кожен виходить — він пішов. Вони кажуть, «Ваш чоловік сидить на даху». Згадував Іза Жукова.

Зріла творчість

Висоцький відрізнявся фантастичною виставою: за 42 роки - понад 800 віршів, записів (в Росії і на заході), проза, два сценарії, план режисера фільму «Зелений ван», радіоперформанси, 27 ролей в кіно (останнє - Дон Гуан в «Литві трагедії»), пісні до десятків фільмів. І, звичайно, театральні ролі. Іноді епізоди, але вони 4-5 в одному виконанні. І концерти, концерти... Часом 5-6 дня! Попрацював їх чесно - до знімних пальців і торренних голосових шнурів.

Етлет

«Я зробив багато спорту, коли я був молодшим. Займався так, як - бокс, акробатика, і багато видів спорту. Тоді, коли я став актором, я почав займатися спортом на сцені, бо в нашому театрі ми повинні робити всілякі акробатичні номери. Але більше, ніж спорт, Висоцький подобався писати пісні про спорт. Спортивні оповідання приїхали до нього з міських дворів, стадіонних стендів, від друзів.

Кучерявий улюблений

Коли Висоцькі колись летять на площині з іншої поїздки, сходи оточені величезною натовпом людей і кожен витягував фотографії або що було під рукою для автографа. Одна людина подарувала вечірній квиток. Коли Висоцький побачив це, він сказав: Чому? Ти будеш з партії. й

І сказав він: «Зроби його, ви повинні зареєструватися. й

Неймовірний мікс

Висоцький має величезну кількість романів і відносин по всьому світу. Ані Іза Жукова, ні другу дружину Людмила Абрамова, ні молодого художника Лариси Лужини, ні актора Тетяна Іваненко, ні його остання любов Оксана Афанасьєва не дала поетові стільки натхнення і підтримку як Марина Владі. Він був Вісоцький, який прокинувся вночі, щоб співати пісню просто письмово. Ілюстрована акторка подарувала йому все, коли він був в іншому випадку.

Його листи до Марини Висоцького підписали «З тебе» через старої легенди про наречену, яка не дала в будинок кімнати, які відповіли «Хто це?» Він сказав: "Це ви."

Авід моториста

Протягом свого життя Висоцький мав велику кількість автомобілів. Серед моделей були ВАЗ-2101, і Волга ГАЗ-21, і Renault 16 пожертвували Марина Владі, але всі вони були пограні співаком, які також люблять їздити на швидкості 200 км / год. Після того, як Висоцький купив себе Mercedes. Це було тоді тільки Брежнєв, а охоронці часто сплачували захоплення Володимира Семеновича, думають, що це був Генеральний секретар. Коли через деякий час виявилося, що Vysotsky приводить машину, на честь була надана ще більша зеля і незбиране! Це називається популярним улюбленим виконавцем.

Вибачте, я невірно.199890

Висоцький і Владі на фоні «Шота Руставелі» (фото з особистого архіву С. Демін).

Під час відпочинку в Сочі в номері готелю Висоцький виглядали тиевики. Разом з їх одягом і приналежністю вони охопили всі документи і навіть ключ до московської квартири. Знаючи відсутній, Висоцький пішов до найближчої поліцейської станції, написав заяву, і він був обіцяний допомогти. Але не потрібна допомога. Коли він повернувся до свого приміщення, вже були вкрадені предмети і замітка: «Соррі, Володимир Семенович, ми не знали, чиї речі ці були.» Джини, на жаль, вже продаються, але куртка і документи повернулися неактуально. й

На каструлі смерті

Улітку 1969 р. Висоцький мала сильний напад, а потім пережили тільки завдяки Марина Владі, який в той час був у Москві. Прогулянка по всій ванній кімнаті, вона почула мони і побачила, що Висоцький був кровотечею в горлі. Вона згадує, "Ви не спілкуєтесь більше, ніж на піввідкриті очі для допомоги." Я бажаю вас, щоб викликати швидку допомогу, ваш пульс практично пішов, я панікую. Реакція двох прибулих лікарів і медсестер є простою і жорстокою: занадто пізно, занадто багато ризику, ви не транспортуєте. Вони не хочуть мертвої людини в машині, це погано для плану. Я розумію, що рішення лікарів неможливе. Тоді я заблокував свій шлях, відкидаючи, що якщо вони не приймають вас до лікарні, я збираюся зробити міжнародний скандал. І нарешті усвідомлює, що дитя – Висоцький, і флаббі і кричуща жінка – французька акторка. Після короткої консультації, одягаючи, ви віддаєте на ковдру. . . ?

На щастя, лікарі принесли Висоцький до Скліфосовського інституту швидкої допомоги, кілька хвилин затримки - і він не витримував. Лікарі воювали за життя вісімнадцяти годин.

Проблем?

Коли Висоцький прийшов до Америки у 1979 році, він відразу оточений натовпом журналістів. Перше питання — «гори радянської реальності» та «нелюдності комуністичного режиму. й

до Але ви дійсно думаєте, що якщо у мене є проблеми з урядом, я прийшов тут, щоб вирішити їх?

Не провокував.

Сильна смерть

Володимир Семенович загинув на висоту Олімпійських ігор, що відбулися в Москві. Радянські органи намагалися приховати цей факт від народу. Про те, що країна втратила великий поет, художник, бард і актор, проіснував лише два дрібних обітуарії в газетах «Вечірня Москва» і «Радянська Росія» і скромне оголошення над вікном касового офісу театру на Таганці: «Діє актор Володимир Висоцький». Не повернув квиток і зберігав його як релікв.

Упродовж декількох днів з дня народження редактора Вечірньої Москви було відмовлено у публікації замітки про смерть Висоцького. І, незважаючи на всі перешкоди, величезний натовп зібрав біля Театру Таганки, люди не розширювались протягом декількох днів. На день похорону багато стояв на дахах прилеглих будівель. Про 40 тис. людей прийшли сказати, що щастить художника.

Герой не забутий

На честь Висоцького десятки вулиць в різних містах світу, сучасного хмарочосу в Єкатерінбурзі, астероїд, прохід і прохід плато, каньйон, льодовик, проходи, одна з скель Качкарі, одна з печер Пінег карстових в Архангельській області, плато в Тиррі дель Фуего архіпелаго, пасажирський корабель, танкер, човни, яхти, Airbus A330 літаків, є 2 сорти гладіолу і велика кількість кафе і ресторанів.

Ще один Юрій Гагарін

Пост адорації Маяковського

www.adme.ru/vdohnovenie-919705/post-obozhaniya-mayakovskogo-488855/