13 речей, які слід пам'ятати, коли переглядів ви на голові

У нас було складно. І всі пережили їх. Тим не менш, деякі люди справляються з ними більш легко, ніж інші. Який секрет? Професор Карол Морган Все про наше ставлення.

Веб-сайт Я перекладаю вам свою статтю про 13 речей, які запам'ятовують протягом складних періодів життя.

1,1 км Що таке.

Як сказав Буддха, «Ваша страждання викликає вашу стійкість до чого». Подумайте про це за хвилину. Це означає, що страждання можливо тільки тоді, коли ми відмовляємося приймати, що відбувається. Якщо ви можете змінити щось, вжити заходів. Але якщо зміна неможливе, то у вас є два варіанти: прийміть ситуацію і нехай негативність або довго постраждати, пристрасно і пристрасно.

2,2 км Проблема стає проблемою, коли ви зателефонуєте.

Ми часто стаємо нашими найгіршими ворогами. Щастя дійсно залежить від вашої точки зору. Якщо ви бачите щось, як проблема, Ваші емоції та думки будуть наповнені негативністю. Подумайте про те, які уроки ви можете дізнатися з ситуації, і це раптом перестане бути проблемою.

3. У Якщо ви хочете змінити речі, починайте змінюватися самостійно.

Ваш зовнішній світ є відображенням внутрішнього світу. Ви, ймовірно, знаєте людей, які живуть з хаосом і стресом. І це не так, що вони в абсолютно випадковому порядку? Ми хочемо, щоб нам змінити обставини. Насправді це працює в протилежному напрямку: ми повинні змінити себе на зміни обставин.

4. У Не існує такої речі, як “справа” – це можливість дізнатися щось.

Ви повинні просто видалити слово “справа” з вашого лексика. Усі великі люди не змогли знову і знову, перш ніж вони досягнути успіху. Томас Едісон колись сказав: «Я не вдалося в винаході лампочки.» Я просто знайшов 99 способів не працювати. Вивчіть з вашої так званої відмови. Дізнайтеся, як це зробити краще наступного разу.

5. Умань Якщо ви не отримуєте те, що ви хочете, щось краще на шляху.

Я знаю, що це важко вірити іноді. Але це правда. Як правило, коли ви подивитеся на своє життя, ви усвідомите, що хороші речі відбувалися після того, як справи не працювали. Можливо, робота, яку ви не віддали б від вашої сім'ї, на відміну від того, що ви закінчили отримання. Просто вірю, що все відбувається саме так, як воно повинно.

6. Жнівень Оцінити даний момент

Він ніколи не прийде. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Скоро стане пам'яткою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

7. Про нас Позбавляємо бажання.

Більшість людей живуть з «підключенням розуму». Це означає, що вони прикріплюють велике значення для своїх бажань, і якщо вони не отримують того, що вони хочуть, їх емоції потрапляють в негативність. Якщо ви хочете щось, ви ще будете щасливі, чи ви отримаєте це чи ні. Ваші емоції залишаються нейтральними або позитивними.

8. У Зрозуміти страхів і бути вдячними за них.

Груша може бути великим викладачем. І подолаючи страх часто отримує вам ближче до виграшу. Коли я був у коледжі, я боявся публічного виступу. Тож тепер я дізнаюсь, що не тільки я говорю перед групою людей щодня, як вчитель, але й навчаю мистецтво публічного мовлення. Потрібно лише подолати страх. Груша - це просто ілюзія.

9. Навігація Дозвольте відчути радість.

Я знаю дуже багато людей, які не дозволяють собі веселитися. Не знаю, як бути щасливим. Хто так залежав від своїх проблем і внутрішніх хаосів, що вони не мають ідеї, які вони без неї. Тож намагайтеся зробити себе щасливим. Нехай це невеликий момент, але важливо орієнтуватися на радості, а не труднощі.

10. Не порівнювати себе іншим.

Але якщо ви порівнювати, це тільки з тими, хто вас гірше. Безробітний? Ми вдячні Вам за те, що ви отримуєте користь від безробіття. Більшість людей у світі живуть в екстремальній бідності. Не схожий на Angelina Jolie? Я думаю, що дуже мало людей виглядають як її. І ви, ймовірно, набагато більш привабливими, ніж більшість. Зосередитися на цьому.

11. Ви не жертвуєте.

Ви тільки жертву власних думок, слів і дій. Немає, що робить все спеціально для вас або проти вас. Ви створюєте свій досвід. Взяти особисту відповідальність і усвідомити, що ви можете вижити. Ви просто повинні почати змінювати свої думки і дії. Подаруйте потерпілу психіку і стати переможцем.

12. Все може і змінюватися.

«Це буде проходити» Коли ми застрягаємо в погану ситуацію, не виходить. Немає нічого, здається, змінити. Але ви знаєте, що? Зміна буде відбуватися! Ніщо триває назавжди, але смерть. Все буде залишатися такою назавжди. Не буде. Але ви повинні прийняти деякі дії для зміни ситуації. Не можна магічно змінити себе.

13.00 р. Це можливо.

Щодня відбуваються чудеса. Це правда. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Все відбувається. Ви просто повинні вірити це. Після того, як ви вважаєте, ви можете виграти битву.

www.lifehack.org/articles/ Communications/13-things-remember-when-life-gets-rough.html