465
Одеський вид сімейного життя
Одесса – це особливий місто. Про неповторний гумор і знаменитий сланг його мешканців складають легенди, писати книги і зробити фільми. Одесу мешкають власні думки про все, а сімейне життя не виняток.
Веб-сайт Цей вид сімейних відносин, якщо не найкращий, то, безумовно, найяскравіші.
номінальний #image13445910
Веб-сайт Цей вид сімейних відносин, якщо не найкращий, то, безумовно, найяскравіші.
- - Яша, що ви скажете за фігуру Sima?
до О, що мій погляд? Вона використовується для перегляду її, але тепер вона просто дивитися. . й - Одеса. Людина на Старо-Кодовому ринку очеляє хвилясті папуги:
- Чи будуть ці папуги хірп? І говорити?
- Молодий чоловік! Ви запитали мене, і я розповім вам. Ви одружені?
- Так, обов'язково.
- Чи не вистачає? - Стара тушка подала за розлучення. Суддя просить його:
- Мойсе Марковіч! Ви є 80 років, ви одружені протягом 55 років. Що потрібно?
до Чи знаєте ви, що це паразит, коли я падають?
до Що робити?
- Одягає на зуби і з'їдає часник!
- - Сема, це правда, що Benja кинув вас в лісах і поминивши вас на обличчі для сну з дружиною?
- Дерева? Гаразд, десятки дерев! - - Звичайно, ви ніколи не здивуєте дівчину за гроші, Мойша?
- Звичайно, Ефім. Але з іншого боку, це не добре для її перебування в старих помешках, оскільки вона має гроші. - Примітка в туалеті єврейської сім'ї читає, «Не просто сидить там, подумайте щось. й
- - Мама, Лева розповів мені вчора, що я найбільш розумна і розумна дівчина в Одесі. Може бути, ми повинні запросити його додому.
- Абсолютно! Нехай він зберігає думки. - Стара тушка - гасіння. Сказує дружину:
до Ви даєте мені сірий костюм до Іси.
до Ні, Я досить Якова.
- Сара, я хочу Іса.
- Я хочу Якова.
Сара, хто дихає, ви або мене?
- - Міанія, це пішохідний пішоходів! Зайдіть до нашого авто за 10 хвилин. Що робити?
- Роза, намагайтеся відступати до дороги. . й - - Роза, ви хочете піти в музей з собою?
- Яша, ви говорите слово "ресторан"? - - Софка, ви завжди зробите мені нерв. Чому я чекаю тебе так довго?
- Йошік, я бег тебе, ви не знаєте? Я хотів би бути так ласкаво просимо. . й - - Рабинович, я бачив дружину в театрі вчора. Вона збочена так багато, що кожен виглядав на неї. Вона має грипу?
до Немає, вона має нове плаття!
- - Тітка Роса, є Абрамчик будинок?
- Шамочка, тепер він їсть. Ви, ймовірно, хочете харчуватися, теж?
Я.
- Ну, зайдіть додому і з'їсти. - - Хайм, кажуть, що Ваша Роза небезпечна.
до Так, вона. Але це небезпечно тільки тоді, коли це здорово. - Ви впевнені, що цей суп не поганий?
до Не боїться їсти, завтра в день . й
- - Міанія, Я подарував своїм сусідам джинси.
до Що таке?
- Ну, ви не хотіли б їх будь-яким чином.
- Так що? Подаруйте вашій матері сусіду. . й
- Стара тушка - гасіння. У слабкому голосі він просить:
- Чи є моя дружина навколо?
- Так, дарлінг.
- Чи є діти тут?
- Так, Татусь.
до І мій бабуся?
до Тут ми, дідусь!
- Тоді хто світло на кухні? - Чому ви не зносите ремінь втрати ваги?
до Тексти пісень, а це означає: Він занадто невеликий для мене. й - Вінзік шути на Розі:
- Ідіот! Ви ідиот!
Роза спокійно відповідей:
- Право! Якщо вона заміжала царя, вона буде королевою.
- The Rabinowitches дивиться на фільм жахів. Є найстрашніші постріли, страшні монстри з'являються. Дружина ховається до чоловіка і вуса:
- Мама!
Чоловік:
- Йдемо, чт? - Розумна родина Одеси. Вечір. Дружина грає цело на третій годину. Чоловік, зняв журнал:
- Приїжджайте, подаруйте! Ми пропонуємо вам італійські черевики!
номінальний #image13445910