681
20 порад у складному моменті від Михайла Жванека
Супутники – спеціальні люди. Вони бачать прямо через нас і часто викладають низькі сторони життя, щоб показати, що людина дійсно здатний високого польоту.
Веб-сайт Якщо ви відчуваєте, що все не збирається, як ви хотіли б, слухайте поради Михайла Жванецького. Ви можете довіряти йому.
У минулому житті є старий автомобіль - ви можете бути красивими, але ви не можете їздити. Ми пішли. Не перебільшуйте ворогів або лояльність ваших друзів. Це буде сміятися. Це набагато гірше, коли люди лікують тебе. Не хвилюйтеся про будь-які нецензії. Це занадто пізно нічого не хвилюватися. Для того, щоб зберегти полонену людину, не вистачає, щоб дістатися до нього – він повинен дати йому руку в поверненні. Подумайте про себе 5 хвилин на добу. Коли люди подумають, що це одне. Але для себе п'ять хвилин на добу... Це тридцять хвилин бігу. Починається раб, «Чому блюво за мене...» Безкоштовно: "Це мій відмова, що я ..." Добре завжди підкорює зло. Так хто виграє добре. Гумор спасіння. І сльози життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Завжди в номері для подяка. Ви просто зможете зупинитися з цього місця. Не запитайте всіх, хто погоджується з тим, хто не погоджується. Все в цьому світі є відносним. Довжина хвилини залежить від того, яка сторона туалетних дверей ви знаходитесь. Коли ви не хочете, ви не отримуєте багато. Не варто мовчати і з'являтися фольги, ніж говорити і не залишає сумнівів про це. Що ви думаєте! Але не скажи мені те, що ви робите. У вас є любов і зробити те, що ви хочете. Звісно, часові заготовки, але коли ви залікали, вона відійде від вас занадто. Хіба любить хіппі, відступаючи. Життя короткий. І ви повинні. Ви можете відійти від поганого фільму. Поверніть погану книгу. Повернутися від поганої особи. Є багато. Життя про підйом, спуск і життя з запасом висоти.
через adme.ru
Тексти пісень, а це означає: казка, що реставрована моя віра в необмежену владу добре
20 листівок про дітей та їхніх батьків