Тексти пісень, а це означає: казка, що реставрована моя віра в необмежену владу добре

до Де дівчина? - Акуратував кота Баба Яга. - Тільки тут, де ви пішли?
- Уррал, кіт гнійний, облизуючи його лапою.
- Як ви відчували? - Баба Яга зробив помилку. - Вона не могла втекти! Що ви сидите тут? Я повинен атакувати її і попсувати її!
- Ви знаєте, що це, коханка ... - кішка думливо зірвала на своїх кігтях - вона дав мені сметану.
- Ви?
- Для мене.
- Сметана?
- Я.
- Чи можливо це? А ти?!
- кішка простягається і випилюється широким. Я послужила вас майже сто років, і ви навіть не залили мене сметаною. І ось сметана!
- Я не сказав!
- Я поважаю тебе, коханка, кішка витягнула вуха, але поважаю сметану теж.
до І це замість подяки! – знову проповідна головка Яги. Дякую за сто років, ви проживали. Він також крокок. Чи знаєте ви, скільки котів живуть в середньому?
- Приїхати, коханка. Не хвилюйтеся. Я не отримую нічого з однієї чаші сметани.
- З цілої чаші?! - Баба Яга закрив очі.
до Одне життя більше, один менше, кішка щебеню. - У мене є ще вісім.
Баба Яга рум'яна і продумано виглядали вікна.
- Гаразд. Чому собаки пропускають це? Привіт! Шавки! Приходьте тут!
до Не жилет, кішка щелепна. - Вони не приходять. Сплячий.
- Як вони сплять?
- Гаразд. Ет і травлення.
- Що - травлення?
- Ковбаса. Кішкенте кішки і ледь зважують. - Ковбаса добре. Але... добре, сметана не погана.
- Героїд! Баба Яга сіла на інвертованій ступії і засобі. Чому я годую вас строго на дієті? Так ви можете взяти перерви від гастриту на ніч?
- Брррос, господиня," кішка гнійно засвоюється, "доги також потрібно відірвати. А сто років в роті кельтського скоринки не було, страшно сказати!
- "Стоп розмова!" Стара жінка витіла.
Кіт спокійно впав німий, перетворився на бочку і почав ловити його хвоща, тихо оббиваючи.
- Або що? Стара жінка думливо простяглася після того, як.
до На що, на бімарі? кішка спонтанна.
до До речі, "Баба Яга прокинувся, "в Європі я чув відьми, їдаю чорні коти.
- Я невибраний," кота застібається, "і прострате.
Баба Яга відвернулася і загинула.
- коханка, і коханка?
- Що?
до Що робити з нею, якщо ви спійшли? Смажені і їсти?
до Який звір? Стара жінка була відхилена. - Як його можна їсти? Я жив три сотні років, і це все мені: "Баба-Яга, кісткова нога..." Вона сказала її бабуся!
Стара жінка заспокоїлася і втирає очі з кутом її рукотворця.
- Я підібрав яблука для неї на доріжці... А тістечка, з вугіллям ... вона прийнята і посміхнена ембаррасседно на тушковані коти.

Автор: Петро Бормор

через adme.ru