20 потужних котирування Nick Vujic, які заражають спрагу життя

Він народився з рідкісною хворобою, без рук або ніг. Ніка Вуйцик навчалася бути щасливою незалежною. І зробив він. Сьогодні його сміливість дає надії іншим, не тільки тим, як йому, але здоровим людям.

Веб-сайт Він написав кілька слів з книги Життя без кордонів. Цей чоловік має щось сказати про віру.

Стати другом, коли вам потрібні друзі. Дайте надії, коли вам потрібно. Якщо ніхто не відкриває, збиваючи на кілька дверцят. Ми можемо самі знайти щось погане або недосконале. Але я віддаю перевагу шукати золото. Бажаєте, що ваші власні дії надихають і надихають вас. Ми не повинні жити в очікуванні, що щастя прийде, коли ми досягаємо мети або набуваємо чогось. Щастя повинна бути з нами весь час і досягти цього, ми повинні жити в гармонії – духовні, психологічні, емоційні та фізичні. Ви повинні розуміти, що отримувати відповіді прямо зараз неможливо. Коли ви не готові прийняти себе, ви навіть менше готові прийняти інших. Є багато проблем у світі, які не доторкнулися мене. Моє життя – це тисячі разів, ніж життя багатьох людей. Я вчився дуже рано, що це можливо і необхідно запитати про допомогу. Якщо ваше тіло є нормальним або не, є речі, які ви не можете зробити самостійно. Спробуйте подивитися на кінець вашого життя, а потім почати жити таким чином, що, один раз в цій точці, ви не пошкодуєте нічого. р.

Нек Вуйський і його син Кісі Джеймс Вуйич.

Любов не піклується про те, що ви можете і не можете бути, що ви і хто не можете бути. Справжня любов в серці. Коли стикаються з будь-якими труднощіми, я знайшов чистою радістю в них. Мислити світ як пульт дистанційного керування. Якщо вам не подобається програма, яку ви переглядаєте, ви просто захопите пульт дистанційного керування та переключіть телевізор на іншу програму. Те ж саме стосується ставлення: Якщо ви незадоволені результатом, змініть свій підхід, незалежно від того, яка проблема ви зіштовхуєте. Ті, хто вважає себе невдачею, люди, які не розуміють, як вони були успішними, коли вони складали руки і давали. Ідеальний зовнішній вигляд означає нічого, якщо душа зламана. Ви не повинні почати великі проекти, щоб засіяти хороші насіння. Навіть невеликі речі можуть означати багато іншого. Одна з найбільших рад життя є частиною чогось більшого, ніж власний життєвий досвід. В умовах стресової ситуації відчувається неможливе збирання сил, дуже важливо відокремити те, що сталося всередині вас. Життя може бути гарним, якщо ми вибираємо його. Я хочу запитати, чому мені? Чому це відбувається мені? Але тепер я кажу, чому не з мене? Ще один день Фото кредит: Здоровілівінгмагазину

Зайдіть погляд.:
13 речей, які слід пам'ятати, коли переглядів ви на голові
12 Законів про життя
17 Поради щодо підвищення продуктивності

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/17-sovetov-dlya-povysheniya-produktivnosti-984360/