449
Одесса саркасм
Габаритний зображення
Одесса – це особливий місто. Про унікальний гумор і відомий сланг його мешканців робить легенди, писати книги і зробити фільми. Щодня бесіда жителів Одеси заслуговують особливу увагу - ці люди, безумовно, ніколи не потраплять в кишену кишеню для пт і гострого слова.
Веб-сайт Він захоплює вагіт мешканців Одеси і вважає, що вони можуть безперечно вивчати залізо ставлення до життя.
номінальний #image15275160
Одесса – це особливий місто. Про унікальний гумор і відомий сланг його мешканців робить легенди, писати книги і зробити фільми. Щодня бесіда жителів Одеси заслуговують особливу увагу - ці люди, безумовно, ніколи не потраплять в кишену кишеню для пт і гострого слова.
Веб-сайт Він захоплює вагіт мешканців Одеси і вважає, що вони можуть безперечно вивчати залізо ставлення до життя.
- - Кема, подивіться на ті коктейлі руки! Ця людина не хоче працювати з головою. . й
- - Fima, як ви подивитеся на це, напій?
- Закрити. - - Міанія, ви поділяєте свою думку?
- Так, мед, я розщеплю його на два. Я повністю відхиляю першу частину, але я не згоден з другим – категорично!
- На Привозі:
до Чи можна сказати мені скільки коштує м'ясо?
- Чому не скажу, що ми боїмося? - - Хелмет, чому ти так сумний?
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
- Я не розумію тебе...
- Ну, якщо я не сумний, вона змінить її розум. - до Чи знаєте ви, чому вам потрібен медомон?
- Ну, що ви отримали,
- - Fima, де мій велосипед вправ?
- Покинути його! Переповнений цим ілюзією, що ви залишаєте. . й
- Одеса. Ринок. Жінка довго дивиться на рибу на лотці.
Нарешті запитує продавця:
- Скільки потрібно для цієї комедії? - - Дад, що далі - Луна або Бердичев?
до Не ебать з міном! Приходьте до вікна. Дивитися місяць?
- Я бачу.
- І Бердичов? - - Маман, дати мені гроші за квіти - Я збираюся на дату з дівчиною!
- Смама, ви пішли божевільно на виворітній зупинці! Що таке букет троянд? 3 дні - цегляна зала! Найкраща дівчина мій герань - вона буде вмирати! - - Миття посуду болить мій мужність!
- Смама, я б'ю тебе, мити руки!
- - Абрам, ленд мені 100 рублів!
- Я не маю нічого - тільки 80.
до Ну, приїжджайте, 80 або 20 ви owe мене. - до Як пропустити всю зарплату в один день?
- Візьміть гроші, давайте покажемо! - до Які красиві зуби у вас є!
- Це з мами.
- Ви пощастили вас.
- до Для нас євреї все в цьому житті дається.
- Жорсткий, зітхає другий. - Це його.
- - Міанія, ви живете законом або совістю?
- Ситуація. . - Дад, я не можу маррі Ізю, оскільки він атеїст і не вірю в пеклі.
до Так сміливо, Сарочка: ти і твоїй матері доведе, що він був дуже невірним. . й
- Весільна церемонія:
до Ви погоджуєтесь на шлюб цієї жінки?
до Що робити? - до Чи правда, що Одеса завжди відповідає питанням?
- Хто сказав вам, що? - до О, ваш Абрамчик виглядає як ваш тато!
до Тексти пісень, а це означає: Це океї, я був тонким. - Дві євреї говорять: один і одружений. The bachelor коментує:
- Шлюб - марина, де два кораблі зустрічаються.
Одружена:
- Довг, я просто зустрівся з військовим круїзером!
номінальний #image15275160