395
Одесса знає, як любити себе
Жителі Одеси знають краще, ніж багато хто самолюбов – це життядовга романтика. І здорова самоіронія не дає гарного почуття розвиватися в самопізності.
Веб-сайт Він вважає, що Odessites безумовно може навчитися вірним ставленням до себе і світу.
номінальний #image61310
Веб-сайт Він вважає, що Odessites безумовно може навчитися вірним ставленням до себе і світу.
- - Гей, Ізя, як ви?
- Привіт, Абрам, Cyla залишив мене.
Купити його і посушити ваш жир!
до Не буде.
до Ви не маєте грошей?
до У вас є гроші, немає . . - Одеса. Реклама на двері салону краси: «Не намагайтеся зустріти гарну дівчину, яка виходить з нас. Нехай це ваш бабуся!
- Одеська душа в 90-60-90 не може розміститися!
- - Fima, поверніть на цю новину: хто гірше від нас?
- - Ізя, відповідь на питання: "Що зайве в серії слів: морква, картопля, цибулю і лексус?"
до Звичайно, морква, картопля і цибулю! - - Чому ви не бачите себе?
- Я нічого не підозрююю! - - Смама, подивіться, що відбувається! Без слів! Газолайн знову пішов!
Що потрібно знати про те, що газ, коли у вас немає авто?
- Але у мене є світліше! - - Міанія, дорогий, мій мати і я повинен залишити на два тижні.
- Добре!
до І ви не хочете запитати, де і чому?
- Щастя не зажадала, куди прийшла.
- - Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
- Майбе Я красива, як алмазний намисто.
до Ні, як цей букет! - - Міанія, як ви?
- Смама, я живу в достатку. Я хворий. - Коли Сараг сказав: «Ізя, ти найкращий», він реалізував там змагання десь. . й
- Стара євре каже своїй дружині:
Сара, ви знаєте, якщо будь-який з нас вмирає, я, ймовірно, піти в Ізраїль. . й - - Монечка я розповіли мої ноги.
до Не хвилюватися, Софочка, вони не вигнуті, але красиво вигнуті.
- Роза, я ще не розумію, чому клізма продовжує запитати мене, як я на особистому фронті.
до Що таке неправильно? Він хоче піти на фронт. . й - - Я сказав вам, що ви дуже хороші гроші?
- Софочка, як у вас було багато чоловік?
- Ви? - - Солодкий, моя радість! Ви втратили вагу після шлюбу, і вона не годувала тебе?
- Маман, приїжджати, весілля було просто вчора. . й - Моя Одеська бабуся знає відповідь на питання «Як перестати любити чоловіка? й
до О, ми. Немає нічого. Поставте голос на тривогу.
номінальний #image61310