538
Ви не повинні одружитися.
Веб-сайт Я перекладаю вам статтю Brooke Hampton, письменник, любляча мама і засновник натурального магазину продуктів в Техасі. У статті провокаційний, але корисний. Особливо якщо ви втомилися від страждань у відносинах.
Я не великий шанувальник шлюбу.
Я вірю, що шлюб є талановитими сновидіннями, які мають силу змінити світ в установленому інституті, де вони потім витрачають величезну кількість часу, емоції, магії та цінну енергію, яка намагається бути громадянином «добрим» і жити до ідеальної сім'ї ілюзію, що так успішно імплантується в наших головах. Крім того, шлюб досягається створення жирового почуття володіння над іншою душею просто тому, що він або вона колись сказав так, кладуть кільце на нашому пальці, і підписаний документ, що ми ніколи не будемо відмовитися. Ви коли-небудь помітили, як це виглядає?
Одна з найбільших децепцій, яку ми можемо загиближувати, – це ідея, яку нам потрібно, щоб хтось інший. Ми чекаємо пана або пана.
Я був жити з чоловіком протягом 15 років, і ми все ще любимо один одному, дуже багато. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми дуже різні, але ні з нас бореться за право змінити інші. Ми поважаємо і цінуємо один одного, як ми. Ми не потрібні один одному. Ми працюємо один з одним. Це велика різниця. Самі неромантичні слова в світі є "ви завершити мене" - Я буквально хочу кричати, коли я чую їх на весілля. Хочу доповнювати себе.
Обертайте всю вісь, доки ви досягнете гармонії з собою і зможете створити чарівний самостійно. Тоді ви будете, якщо ви хочете, привернете когось, хто вас загнати. В результаті світ буде мати дві красиві душі, які обертаються окремо, але в повній гармонії...
Що про дітей?
Я не вірю, що ми були всі, щоб мати дітей і мати сім'ю, як культурні диктати. Після того, як ви прийняли рішення, щоб мати дітей, то так, це корисно для того, щоб знайти когось, хто хоче допомогти вам надати вашій майбутній дитині найкращий спосіб життя. Це не означає, що обидва повинні жити під тим самим дахом, але що ви вирішили працювати разом для підтримки дітей, які повинні бути здоровими, впевненими і емоційно стабільними членами суспільства.
Якщо ви одружені, бо ви... Чудовий! Як ви почуваєте себе. Ситуація нездорова, якщо в довгострокових відносинах хтось відчуває розтоплений і нещасливий. Саме тому, у нас є багато взаємовідносин, пов’язаних з ними травм, які не працювали—мати, батько, перше кохання тощо. Чарівний образ того, що любов має виглядати так, щоб бути фантастичним і ми подрібнили.
Не марирова душа мати.
Біллі (ми чоловік) дуже хороший друг. Він вважає, що я дивний, дивний і неймовірно привабливий. Він завжди готовий допомогти і підтримувати мене, і він буде робити останнє. Він чудовий батько і супутник. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми підкреслюємо найкращі в нас практично завжди. Ми не чіпляємось один одному і можемо залишити один одному, навіть якщо ми будемо разом. Наші відносини прості і негативні. Біллі - це ніжний, спокійний... абсолютно чудовий, і я люблю його, але він не мій друг, як загальновідомий, містичний, древній зв'язок з минулим життям. Разом ми створили абсолютно унікальне об’єднання, яке також є винятковим у своєму роді.
Хто такі душі? Чи існують? Кожен з нас буде відповісти на це питання на основі власних переконань. Я вірю, що молодят люди, які чудово блукають з нами, щоб допомогти нам рости. Але вони не повинні бути нашими близькими. Здійснити це дуже важливо для нас. У нашій культурі ми здавалося б, боротися з розумінням глибоких відносин, які є несексуальним або неромантичним, але мають грандіозне призначення. Будь-який тісний зв'язок між двома людьми є передчасною романтичною, правою? Ноп. У цьому дикому світі відсутні зв'язки.
І я вірю, що половинки існують і з'являються в нашому житті, коли вони найбільш потрібні. Ми працюємо над тим, щоб нам було якомога простіше думати про здоров’я. А щоб бути чесною, ми краще не зберемо таких особистостей. А потім ми будемо боятися у створенні ідеального шлюбу (що знає, що б означатиме) і забути, що наші душі були підключені до початку.
Ми забуваємо все дуже легко, щоб наша робота була якомога швидше, ніж це можливо, без того, щоб зробити один одного в цих дивних ролях, що чоловік і дружина змушені грати. Хто знає, що саме нам подобається.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І, по суті, вона надає нам всі страждання і розчарування. На жаль, чому не ми думаємо про те, чому ми хочемо створити відносини з іншою людиною та якою метою є їхнє ставлення. Тоді Всесвіт відправить нам ідеальний вибір для цього. А якщо мета – мати великий секс і подорожувати по всьому світу, то ви будете мати абсолютно різну людину, ніж ви отримаєте від сім'ї. Якщо ви не сумніваєтеся, просто візьміть своє слово. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Шукаю, насправді, я не експерта, і я, безумовно, не роблю все, що я говорив про все ще. Я знаю, що це те, що я працюю. Як багато щасливих пар ви знаєте? Добрий день Як багато хто з них вже кілька років і мали дітей? Вони не повинні бути комфортними разом, це про реальне щастя. Все це змушує нас думати, що ми не виправдуємо. Ми постійно шукаємо божевільних, диких, запобіжних любов'ю нашого життя, щоб зупинитися з ним на всіх витратах до смерті. Можливо, і це просто припущення, ми повинні шукати щось зовсім навпаки.
Давайте повторюємо норма.
Почнемо в батьківство, дружбу, любов, партнерство, зв’язки, душі, життя і шлюб, як ми звикли бачити їх, і створити щось, яке працює, вписує серця і душі, не боятися або страх розбити норму.
Тому що якщо ніхто не сказав, що перед тим, що поняття нормально перевищено.
Кредит Брук Hampton
Переклад: Веб-сайт
Вам також сподобається:
6 жорстоких прав, які зроблять вас краще
13 Ознаки, що ви хочете життя
на сайті www.adme.ru/svoboda-psihologiya/13-priznakov-togo-chto-vy-tratite-zhizn-vpustuyu-677655/
Свою дружину залишили його нічого, але собака. І це те, що він зробив. й
15 страв, які ви повинні навчитися варити від 30 років