499
15 Поради в жорсткий час від Anna Gavalda
Француженка Анна Гавалда принципово не пише про демоніку, яскраві, ударні особистості. Його персонажі прості і ексцентричні, вразливі і схильні до всіляких слабкостей - коротко, вони є найбільш звичайними людьми, які серед нас переважна більшість. Автор знає, що в правому моменті найяскравіше світло обов'язково буде спалахувати в цих людей - важливо правильно його легко.
І якщо він ще темний,Веб-сайт Є деякі відмінні рекомендації від Anna Gavalda.
Сьогодні ви хочете вмирати, і завтра ви прокинете і усвідомлюєте, що ви просто повинні піти вниз кілька кроків, відчути перемикач на стіні і побачити життя в абсолютно іншому світлі. Доброго дня. Хто це не робить, і той, хто це робить, не робить. Не можна задовольнювати книгу, - сказав Монтаїн, і Монтаїн ніколи не виправдав. Ви не можете прийняти все в світі в голову, ви не можете піклуватися про щось, інакше ви не будете божевільні протягом тривалого часу. Життя, навіть якщо ви відхиляєте його, навіть якщо ви його нехтуєте, це завжди сильніше, ніж ви. вона найсильніша. Напередодні таборів, які мали дітей. Чоловіки та жінки, які були жорстоко катування, які побачили своїх близьких, їх будинки спалюють, побігли після автобуса знову, обговорювали прогноз погоди та одружилися з дочкою. Це неймовірна, але це. Життя найсильніше. Життєрадісна спільнота гинеться своєю міцністю, не їх відмінністю. Вам необхідно подбати про людей, які близькі до вас. У старому віці ви побачите, що з них дуже мало. Суддя неможливе, тому що не існує правосуддя. Один з двох. Ви можете лежати на вашому ліжку і крі. Ви можете зробити щось. Коли люди розгорнулися сміятися через вас, це чудово, а потім це як препарат: чим більше вони сміються, тим більше вони хочуть сміятися. Посмішка некомфортний співрозмовник для зміни теми розмови — ніхто ще не придумав шлях більш ефективним. Ви не повинні відьмалювати, якщо ви поїхали, але потрібно чекати на дно, щоб відштовхнути від неї з каблуком, тому що це єдиний спосіб втекти і отримати на поверхню. Якщо щось у вашому житті болить вас, відкинувшись від неї, мої дорогі. Всі права. І поспішає. Хелл, коли ви не можете бачити людей, які ви любите. Все інше не враховано. Я скажу вам, що, buddy, це набагато простіше бути щасливими, ніж бути щасливими, і я не люблю, ви знаєте, люди шукають прості способи. Щиро дякую! Доброго дня!
через adme.ru