15 чудових перлів дітей та їхніх батьків

Нестандартні рішення в будь-яких життєвих ситуаціях і ніколи не втрачають серця.

Але іноді батьки також дають дуже гідні перли. Веб-сайт Ми можемо самі посміхатися.

С ***

Прогулянка по дворі З іншого боку паркомісця є хлопчик п'яти з матір'ю. Припустимо, що хлопець стрмить і падає прямо в пудель. Моя мама кричить.
- Марат, що пекло це?
Марат, як і раніше лежачи в пудлі, перетворює голову до своєї матері і реагує на невиліковний голос:
до Це пудка, мама, і я впав в неї.

С ***

Дитина загадувала питання:
до Коли він прокочує, очі брудні?

С ***

Мами перевертають перед дзеркалом в нових джинсах. Анджеліна (7 років):
Мама, ви носити ці джинси, як підліток дівчина! Ви хочете, щоб вам було 15 років!
Мама посміхається. Вона, щоб бути чесним, думає таким же чином. А потім Анджеліна додає:
до Але не хвилюйтеся, мама! Як тільки ви подивитеся на обличчя, він стає зрозумілим, що ви майже тридцять!

С ***

Відбувся місто біля Москви з романтичним ім'ям Завітів Ілліча, де моя дружина і я відвідую родичів. І один день запитав 7-річної niece:
до Чи знаєте ви, хто Ілліч?
- Звичайно це Чайковський.
Ви не розуміли. Саме так, як Ілича почали називати Ільіч Балети.

С ***

Я був на пляжі з чоловіком і сином. Забути панаманський ковпачок, сонце спекотне. Я попросив чоловіка виглядати після маленького, і я пішов додому, щоб отримати якусь Панаму. Я прийшов назад, я бачу картину: син закопується в піску, тільки його голова прилипає. Немає чоловіка. Я запитав:
- Де Да?
Дитина відповідає весело:
- Купання Дад!
- Чому ви тут?
Не менш життєрадісна:
до І поховав мене так не загубився.
Це батько року, джентльмен. й

С ***

Я прогуляюся в кімнату і побачила сина (3 роки) лежачи в крісельному кріслі. Я запитав:
до Що відбулося?
- Я втомився від перегляду мультфільмів.

С ***

У дитячому садку було поставлено завдання, щоб пояснити казку: «Лаборатор створює, і лаціна знищує.» Ну, він пояснив, що коли людина працює, все дрібно: будинки будуються, а автомобілі створюються, а будинок чистий - а потім алея настає і знищує все. Aleni так lazy.

С ***

Син (6 років) сидячи, їсти суп без ентузіазму. Я запитав:
- Смачний?
- Хто варений?
Я.
Він зітхає:
до Тоді це добре.

С ***

Наш 10-річний син Аарон попросив маму:
до Чи шкодуєш, що має три сини і не дочка?
до Це буде чудово, якщо у нас була дівчина. Але ми також випікаємо печиво і рукоділля з вами.
до Ось справа, Арон - сказав він. Але дівчина буде любити це.

С ***

Дитина, після відвідування зоопарку, писав в есе:
Як я провів вихідні, я бачив оленя. Він має вішалка на голові. й

С ***

На прийомі на лощі, в той час як лікар заповнює картку, син, зайнятий ходьбою навколо офісу, перевіряє все і зупиняється біля вузького медичного дивана. Потім, дивлячись на лікар, за вражаючим розміром медсестра, ноти:
- Ну, ви робите добре, але я не знаю, як ви два підходите на цьому ліжку.

С ***

- Мама, що я хотів, коли я народився?
- Маленький.
- Чи можу я дивитися мультфільми?
- Ноп.
- І працює?
- Нове?
- Шиття?
- Ноп. Ви не можете їсти ложкою, ви не можете ходити, ви не можете ходити, ви не можете сидіти, ви навіть не можете звернутися до шлунку.
Помічено:
до Що робити?
- Ніщо. Політ і ял.
- Чому я "Зберегти мене, допомогти мені!"

С ***

Син:
- Ой! Тато купили як воду, так і сік. Чи нехай ти?
- Дад не потребує мого дозволу, він може зробити все, що він хоче.
Син, розуміння:
- Ви дозволите йому зробити те, що він хоче?

С ***

Дитина близько трьох років з батьками залишає будинок і відразу ж відійде! Негайна реакція батьків:
Мама:
- Син! З повагою! Не пропустіть!
Тато (same catch up):
- Син! Про нас Але будьте обережні!

через adme.ru