376
Інша Раневська
Ми звикли до того, що ім'я Фаїни Раневської пов'язана з саркою, каустичним кітом і можливістю «пошукати» будь-якого співрозмовника. Її афоризми, приправлені сильними словами, багато хто знає серцем. Але не забувайте, що за цим образом ромашки є прекрасна актриса і жінка важкої долі - вразлива, самотні, яка переживала багато втрат і нескінченно мудра.
Сьогодні Веб-сайт Я хотів би сплатити данину на серйозну, філософську, гірку сторону таланту Раневської. Але ви не можете відійти від неї зло.
Зручність – це коли у вас є телефон вдома, і тільки тривога відходить. Пам'ятайте про решту вашого життя: ви повинні бути такими гордими, щоб бути над самоловими. Старі жінки часто не мають мистецтва бути старими. А старий вік повинен бути з ранку до вечора! Тексти пісень, а це означає: Я вірю в Бога, що є в кожному людському житті. Я думаю, що це Божа робота. Люди роблять проблеми для себе – ніхто не змушує їх вибрати нудну професію, замаринувати невірні люди або купити некомфортне взуття. Talent – це самодостатня і зцілення незадоволеності себе, з одними недоліками, які я ніколи не помітив у медіаккріті. Я часто думаю, що люди, які шукають і прагнуть до слави не розуміють, що в так званій славі гніздує дуже самотність, що будь-яка чистка леді в театрі не знає. Це тому, що знаменита людина вважається щасливою, задоволеною, і в реальності навпаки є вірним. Я знаю найважливіше: Я знаю, що подарувати, не захопити. Здоров'я, коли у вас є біль в будь-який день. Люди, які заважають бідності і не соромляться багатства. Вікування є нудним, але це єдиний спосіб життя довго. Ми навчали одноклітинних слів, великих думок - грати після цього Островського! Я захоплюю цинікуму за її доступність. Тексти пісень, а це означає: Ніщо ви відчуваєте себе так само, як коли ви не можете сказати вам свою мрію. Я придумав друзям, які шанують мене своїм візитом, і глибоко вдячні друзям, які позбавляють мене від цієї честі. Якщо пацієнт дійсно хоче жити, лікарі неспроможні. Хочу жити. За 53 років я розвивав середовище життя у світі. Серце працює повільно і постійно намагається зупинити мене, але я замовив його: «Сірий, поганий, і не заважає зупинки. й Я зловживаю народним хвилюванням над трифлами, вона була просто як супутня. Тепер, перш ніж закінчити, я розумію, що все порожній. Все, що вам потрібно, є добротою, співчуттям. Головне - жити життя, а не йти по кутах пам'яті. Я був розумним, щоб жити життя. Я живу тільки від себе - що самообмеження.
через adme.ru
Чоловік хоче принести собаку в готель і отримати гідну відповідь від адміністрації
10 Шоколадних десертів Ви можете зробити в 10 хвилин