767
15 Цитати з улюбленого Євгена Леонова
Дякую за всі ваші ролі та зображення. Євген Леонов був привітаним на екрані і трагі в душі. Погана природа, скромний і сумний актор, всі його життя не вистачає тепла людини і розуміння.
І було так багато любові і доброти в цьому чоловікові, що всі його численні ролі в театрі і кіно не допомогли йому викинути їх. А потім він сідає на "Діти до Сина". Ця книга є скарбом форелі всесвітньої мудрості і оздоровлення чоловіка з великою душею і яскравою сердечою.
На День народження великого російського комедії Веб-сайт Я пам'ятаю мудрі слова Євгена Леонова. Він був хороший дядько. Середня пам'ять.
- Щастя - це те, що ви хочете працювати вранці і піти додому ввечері. (33)
- Хтось, Бог в небі, і для інших, в самому серці. І це Бог у своєму серці не дасть йому падіння нижче певного рівня людини. Він не дозволить вам почистити собаку, відхиляти стару людину, лікувати своїх батьків погано. «Я не став Леоновим, я народився Леонов». Новини
- Усе життя, а також через життя кожної людини, тому багато обличчя і людей пройшли. Хтось пішов ближче, і хтось просто поїхав в машину з набору. Але кожна людина, якщо ви подивитеся на очі, це весь світ. Прийміть до цих світів. Це початок мистецтва. (Для сина)
- Мій робочий день нерегулярний. Немає замовлення. Цей характер є нервовим, важким для інших. Я мовчу. Я не говорю, коли я повинен. Коли я не маю, я кажу нецензію. (Довгий, довгий чохол)
- З якоїсь причини мені здається, що сама політика є чистою. Але про людей, які роблять це, ви повинні поговорити. (останнє інтерв’ю, 1993)
- Насправді, я не думаю, що хтось, хто не добре. Буває, що людина стала загартованою, і здається йому, що немає місця для доброти в душі, але це помилка, це тимчасова: без добрих знесен, людина відчуває себе некомфортним в цьому світі. (Для сина)
- Груша не слабка. Якщо страх викликає вас відступати, якщо ви економите свою силу і в результаті знизите себе, це слабкість. (Для сина)
- І знати життя, ви повинні жити. Не варто охороняти себе від конфліктів власних і інших, не боятися небезпеки, ризику, не дивляться на полегшений спосіб, не лякайтеся від відповідальності, не думаю, що ваш хата на краю і що вітер часу не доторкнеться вас. (Для сина)
- Чи є людина у вашому житті перед тим, як ви не боїтеся бути невеликими, приступними, незрівняні, у всій голості вашої оправи? Цей чоловік є вашим захистом. (Для сина)
- «Сільце – особливий стан світу і людської душі. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ми відчуваємо як шматок природи, падіння океану в тиші. Без тиші, краса не можна зрозуміти. (Для сина)
- Вони кажуть, що це різний час. Ще один Бог. Різні моральності. Інша правда. Тексти пісень, а це означає: Але той факт, що немає іншого Бога. Немає іншої моральності. І другу правду. Ви не можете переповнювати все. Особливо в мистецтві. (останнє інтерв’ю, 1993)
- Одне слово достатньо для того, щоб ви відчували себе. Дуже важливо, щоб це слово було прийнято в житті людини. (Для сина)
Пост адорації Юрія Ніколіна
Forever молодий Сергій Бодров
Пост адорації Андрія Миронова
www.adme.ru/tvorchestvo-kino/post-obozhaniya-andreya-mironova-746210/