Правила життя Річарда Брансона

р.

фраза «Ваш дзвінок дуже важливо для нас, але всі оператори зайняті» викликає подразнення і гнів.

Ось чого слухають клієнти Virgin Atlantic:

Привіт, моє ім'я Річарда Брансона і я володію авіакомпанією. Всі оператори зараз зайняті. Це мес. Давайте це: Якщо одна відповідь після 18 секунд ви отримаєте знижку £450. Я відпускав відлік - 18, 17, 16, 15...

Клієнт слухає і сниться пристрасно про те, що оператор не забирає телефон.

Він був придуманий Річардом Брансоном - людиною, яка всього за 10 років вдалося перетворити невеликий рекордний магазин в гігантський багатопрофільний бізнес, розсіяний по всьому континенту планети.

Якщо ви є підприємцем і не зробили помилок, то ви не є підприємцем. Не займайте справу, якщо вам не подобається. Я завжди думав про бізнес як весело і іноді забуває там, де починається робота. Мій гордість ніколи не зупиняє мене від дозволу я був неправильним. Я завжди щасливий, щоб послужити. Ні, я не дівчині взагалі - це просто те, що мої найкращі бізнес-ідеї прийшли про те, коли я був поважним. Моя готовність слухати чужі думки і приймати пропозиції, які краще, ніж шахта завжди допомогли мені протягом 40 років в бізнесі. Не існує місця для консервативного мислення в підприємництві, тому що він розрізає ваші крила, робить вас слабкими, не в змозі оцінити факти, і просто вбиває вас. Я впевнений, що ви не можете бути зупинені словом «не може». Для мене, починаючи від бізнес-інструменту, щоб бути гордим, об'єднуючи талановитих людей і будувати щось, що може зробити велику різницю в житті інших. Не боятися брати розрахунок ризиків. Іноді кран в небі краще, ніж синиця в руці. Це набагато краще обіцяти менше і дати більше навпаки. Для мене нічого гірше, ніж слухові працівники, які засвідчують їх роботодавця. У бізнесі, як і в житті, важливо добре робити. Я ще краще говорити про людей, а не текстів. Найбільший кредит – це те, що я завжди прагнув надати людям незалежність, відчувати себе відповідальним, і заохочувати їх взяти ризики і наслідувати цілі. Я сам провів своє життя, намагаючись залишитися далеко від своїх офісів, і в основному працював в трьох місцях: в будинку, на яхті і в гамак. Пам'ятайте, що ніхто не загинув, не шкодуючи, що занадто мало часу в офісі! Я все одно бізнесмен, навіть коли я в халаті, і звичайно, строгий костюм не додає до своїх бізнес-якостей. У кожній організації, кожен лідер, від начальника відділу до топ-менеджера, повинен зняти свій костюм з часу і отримати руки брудно. Повідомляйте, будь ласка, адресу електронної пошти та номер телефону. Вони не завадять вас без причин, але ваші дії дадуть їм потужний психологічний приріст: вони знають, що якщо рішення проблеми вимагає вашої участі, вони можуть досягати вас в будь-який час. Підприємець не повинен враховувати негативний досвід: це просто розтяг на кривій навчання. Не приходь сам, ви повинні працювати на ньому. Не знаю, як це зробити. Я завжди спробую. І я не скажу правила, щоб зупинити мене. Як тільки щось перестає принести радість, я почав думати про зміну. Життя дуже коротке, щоб жити з кислим обличчям. Моя девіз: Життєвий життєрадісний і гроші прийде. Ви завжди виграєте щось і втратите щось. Якщо ви переможете. Не шкодуйте про це. Ви не можете змінити минуле. Але я намагаюся вчитися від своїх помилок. Якщо ви починаєте новий бізнес, і ви запитуєте мене, які уроки, які я можу поділитися з вами, я кажу, «Чи чесні з кожним досвідом, які ви робите». Не обдурити, але прагнути до перемоги. Найголовніше, що я завжди хочу зробити це тримати слово, яке я дав комусь. Моральність не є порожнім звуком в бізнесі. Це вся точка. Бізнес призначений для поліпшення і збагачення життя людей, інакше не варто починати. Зробіть друзів з вашими ворогами - це гарне правило для бізнесу і життя. Успіх, який приходить до вас, коли ви не будете жити. Ви повинні лікувати людей, які ви лікуєте, і навіть краще. Впевнене керівництво полягає в тому, щоб пояснити спокійно і чітко, чому було прийнято рішення. Гроші є поганим індикатором успіху. Пориньте, ніж полум'я. Якщо ви попросите мені те, що я вірю більшість, мій відповідь: моя сім'я. Я щаслива людина. Я завжди сміється. Я люблю людей, життя, хороші жарти. Я дійсно погоджуюсь, що сміхує душу. Моя історія - шахта, і ця стратегія не працює для всіх. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що я не буду зупинятися до падіння. Я впевнений, що нічого не в житті.

вуаєрист Віргін: історія успіху хіппі мільярдера
"Щоб він з ним!" Зайдіть і зробіть це!

на www.adme.ru/psihologiya/k-chertu-vsio-beris-i-delaj-435705/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное