Італійське домінування

Італія – це не тільки черга європейської цивілізації, місцем народження Ренесансних геній і країною, як завантажувальний, але і реальний магазин народного мудрості. На узбережжі Середземного моря живуть дивовижні, веселі, емоційні люди, любителі вина і красивих жінок, а також відомі центеніари. Ми можемо дізнатися багато з них.

Веб-сайт Італійські народні вирази – як сультри, яскраві і оригінальні як Італія сама.

Коли гра закінчується, царя і погане в однакову коробку. Помста - це блюдо, яке подається холодним. Краще жити в день, як лева, ніж сто років, як овець. Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм. Життя схоже на ялинку: завжди хтось, хто розбиває кульки. Бог, врятувати мене від моїх друзів, і я можу впоратися з моїми ворогами. Хто знає себе в світі. Ніщо неможливо, якщо ви хочете. Не судити людей, які вони говорять. Вино і дружба, якщо не старий, не варто пенні. Якщо ви лежите, будьте брифом. З часом ви можете дізнатися щось гідне. Але ніколи не сперечатися з ними. Небезпечний ворог, коли з розбити. Є два способи сперечатися з жінкою. Ні з них працює. Краса без сором'язливості, як видихнула провина. Народжений під ключ не вмирає коня. Немає гіршої роботи, ніж робити і працювати. Якщо ви хочете оцінити, вмирати. Не один хоче бути окремо навіть на небі. Все від Бога, крім жінки. Любов, вогонь і кашель від людей не можна сховати. У любовній війні той, хто залишає перемогу. Не вистачає грошей, ви повинні мати можливість його витрачати. Невеликий вік - запорука довголіття. Тільки ваш реальний друг розповість вам, що ваше обличчя брудно. Не доторкнувшись до проблеми, поки проблема доторкається вас. Світ відноситься до пацієнта. Надія добре для сніданку, але погано для вечері. Не намагайтеся глибини річки з двома ногами. У країнах, які ви їдете, слідуйте за митним оформленням. Не існує миру в курці, де курка мовчана, і курка кричить. Прийміть або відхиляйте поради інших, але ніколи не дайте свої. Бог любить говорити тим, хто мовчить. Більше років, ніж книги. Що потрібно для вас, ніхто не займе.

через adme.ru