549
15 Поради в жорсткий час від Antoine de Saint-Exupery
Автор, який дав нам Малий князь, військовий іаватор, який мріяв про мир, людина з великим серцем, це все про нього, про Антоіне де Сент-Експопері. У своїх роботах він кладе велику любов до всіх людства і віру, що ми можемо жити на цій планеті гармонійно і щасливо - все разом і кожен окремо.
Веб-сайт Він вважає, що досвід компанії Exupery можна довіряти.
Довгий час стати людиною. Для любові не варто шукати один одному, щоб любов був виглядати в одному напрямку. Визначте рани, як шкода, що народжується в неправильному часі. Останнім є те, що плести разом з вами. Ніщо ми можемо зробити про нього. Візьміть і не перемістіть гори в ній. Вони не можуть переміщатися в будь-який час. Чи можна ви потурбуватися про майбутнє? Створіть сьогодні. Ви можете змінити все. На баррені рівнини виростити кедровий ліс. Але важливо, щоб ви не виконували кедари, але насіння рослин. Я ціную фізичну сміливість дешево; життя вчив мене те, що правда відвага є: вміння протистояти судженню навколишнього середовища. Ми будуємо власну тюрму. І ми заблокуємо себе в соляті, і всі наші багаті пилу і попелиці, вони несуть нам, що варто жити. Ви живете в ваших діях, а не ваше тіло. Ви Ваші дії та інші дії Якщо ви любите без надії взаємності, мовчіть про вашу любов. У тиші він стане плідним. Чи знаєте ви, чому пустелі так добре? Ведуться весняні походи. Якщо ви йдете прямо і прямо, ви не будете далеко. Ось мій секрет, він дуже простий: тільки серце різко. Не можна побачити найважливіше. Не плутайте любов з бажанням володіти, що приносить стільки страждань. Всупереч поширеній вірі, любов не викликає больових відчуттів. Інстинкт нерухомості - це спокійний, і це навпаки любові. Ви прагнете сенсу в житті, але єдиним сенсом життя є те, що ви остаточно приїжджаєте. Зволоження - він, який невисокий. Хоча людське життя є більш дорогоцінним, ніж що-небудь, ми завжди робимо, якщо є щось більш дорогоцінне в світі, ніж людське життя. Але що?
через adme.ru
Художник перетворює фотографії випадкових людей в дивовижні ілюстрації
15 тварин, для яких аудит є другим щастям