Він почув підлітки, які збирають будинок 75-річної людини. Що він був просто дивним.

Коли рейковий інспектор Йош Сайганік чув два підлітки, які летять додому літньої людини, він вирішив, що він не міг залишити його таким чином.

Почула, що підлітки кажуть, «Подивитися в цьому будинку!» Він повинен був спалений довго! "

Я вирішив розмістити на Facebook виклик волонтерів, щоб допомогти йому з косметичними ремонтами в домашніх умовах. Кілька тижнів тому, в той час як робота, я почув два підлітки розмови, як я ходив минулого літнього будинку. Я чую, "Подивитися на цьому ходовому будинку! Він повинен був спалений довго! Так що я запитую всіх, хто хоче допомогти зробити час від цього субота і пофарбувати цей джентльмен будинок.

Реакція людей перевищила всі очікування. З усіх куточків країни, навіть Каліфорнія та Техас.

Я припинив підрахунку на 95-му волонтеру, тому багато людей були щасливі допомогти.

«Я не героя. З почуттям поваги моїм старшим і почуттям допомоги слабким. Я просто зробив що я мав зробити, говорить Josh.

Ось кінцевий результат.

Редакція Веб-сайт Я впевнений, що цей світ базується на таких людей.

номінальний #image571710