464
Ці хлопці попросили за вексель, але замість офіціантки приніс їх замітку.
Красива історія про те, як один маленький хороший deed може привернути багато чудових подій. Веб-сайт Він любить ці люди і вірить, що доброта врятує світ.
Ліз Вудвард, 24, працював офіціанткою в кафе, коли два пожежники Тім Юні та Павло Халлінги скидали на обід, після закріплення вогню на складі протягом 12 годин.
Повернувшись, пожежники просили офіціантку за вексель. Але Ліз, незважаючи на те, що вони вичерпували, сплачували самі рахунки і залишили їх заміткою:
«Ваш сніданок сьогодні. Дякуємо всім, хто ви робите. За те, що ви зберігаєте нас в будь-який момент і в будь-який момент готові допомогти. Без сумніву ви сміливі і сильні хлопці. Дякую за роботу!
Вогнегасники подякували офіціантці, і один з них, Тім-Молодим, розмістили Facebook пост, закликаючи своїх друзів на дині в кафе і заохочують дівчину на кінчик. У короткий час цей пост загарнув 3,500 вподобань.
Вогнегасники також дізналися про Ліз. Виявляється, що її паралізований батько Стів погано потрібен спеціальний фургон для перевезення.
Вона навіть запустив онлайн-розробку. Тоді партнери вирішили допомогти їй розширити інформацію про акцію, щоб купити мікроавтобус. Важко підняти $17,000, але до всіх сюрпризів, пожежники підняли більше $70,000!
У будинку Лізького будинку зустрілися дві пожежні бородавки.
Ліз Вудвард: Я не маю слів. У лікуванні пожежників за власний рахунок я нарахував на дружню посмішку за мої дії. Що вони робили для мене це диво. й
,00 Р
На основі щоденної розсилки
Кращий спосіб змінити світ навколо вас
Вчителі оприлюднили літню домашню роботу для студентів і стали відомі у всьому світі
www.adme.ru/zhizn-dobro/uchitel-opublikoval-domashnee-zadanie-na-leto-dlya-uchenikov-i-proslavilsya-na-ves-mir-997860/