384
20 Відмінності між інтровертом і виходом
Якщо вам подобається мені, ви є екстреним інтровертом. Ви відчуваєте себе добре людей, але іноді вам потрібно бути самостійно.
"Це не так. Ви як один, так і інший, вони зазвичай говорять.
Так, це робить. Я. І багато інших людей. І ми часто дивуємо
Наприклад, люди часто дивляться мене як повністю невірний екстренер, звикли до отримання уваги з усіх сторін. І вони не мають ідеї, що задоволення це дає мені читати в тиші, від інших очей людей.
Екстроверсія і інтроверсія не є взаємовиключними явищами. Це спектр, і ви можете бути в будь-якій частині його.
Люди люблять мене в середині.
Хтось з нас навчився бути більш соковитим, усвідомлення того, що людська природа ґрунтується на взаємодії.
Щоб уникнути злиття, я скомпільував список речей, щоб дізнатися про екстрені інтроверти.
1,1 км Ми спокійні, але це не означає, що ми не хочемо зв'язатися з вами Найчастіше у нас є багато думок, які ми хотіли б обговорити, але ми не впевнені, що вас цікавить. Ми хотіли б послухати вас, просто тому що ми хочемо знати більше про вас і тому, що вам подобається поговорити.
2,2 км Якщо ви не знаєте, що ми будемо говорити. Вистачить бути оточеним людьми, щоб відчувати себе щасливим.
3. У Зібрані камери стикаються з тимчасовим ставленням, нам подобається набагато більше, ніж людські компанії. У приватній бесіді ми отримуємо можливість дійсно дізнатися про важливі речі, замість кидання невеликих ліній в розмові великої групи.
4. У Якщо ми не реагуємо на повідомлення, оскільки ми не хочемо, щоб поговорити з кимось, що не означає, що ми не зраділи або не слухаємо всіх навколо нас. Часом є так багато спілкування, які ми повністю вичерпаємо себе і ми не достатньо для чаттера, SMS або повідомлення в соціальній мережі. Ми ще відкриті для розмови, але не зараз. Далі
5. Умань Ми готові познайомитися з іншими друзями. Ми не закриваємо нових знайомств, тільки для нас це досить виснажливе. Ми в буквальному сенсі повинні підготуватися до спілкування і прийти до умов, що мають говорити багато.
6. Жнівень Важко врівноважити необхідність бути самостійно і відчуття самотності. Не дивлячись на те, що ми збираємося, тому що ми самотні, але комфорт і комфорт нашої власної квартири просто не дозволяють нам залишити її.
7. Про нас Важко вийти з будинку, але якщо ми робимо, ми маємо багато розваг, іноді беремо до нас з будинку. Це не те, що ми не хочемо йти, ні, це просто, що ми відразу починаємо мислення, "Що робити, якщо це буде нудно?" Я можу закінчити свою книгу в миру. Що робити, якщо продаються квитки? Чи не хочу бачити мене на всіх і назвав мене з судової справи? Ми будуємо сотні причин, які не залишають будинку.
8. У Ми будемо раді спілкуватися з батьками/френдами/ко-роботами, але тоді нам знадобиться час в тиші.
9. Навігація Ми не найрозмовніша в компанії, але ми завжди готові допомогти іншим. Ми знаємо, що спілкування не завжди комфортний, і якщо ми бачимо, що хтось в розмові гірше, ніж ми зробимо все можливе, щоб допомогти їм.
10. Ми не зазвичай кидаємо партії, але якщо ми робимо, це реальний виклик для нас Впевнений, що ви можете організувати захід для себе і себе. Ми не думаємо, що люди хочуть приїхати до нашої партії. Але якщо ми вирішили зробити це, ми підходимо до вирішення будь-якої складності.
11. Навіть якщо ми зараз з нашої оболонки і оточені людьми, ми все одно занурюємо в глибини внутрішнього світу.
12. Можливості та продуманість іноді роблять нас лідерами. Але це не означає, що ми хочемо похвалити людей, які ми хочемо бути лідерами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо приймати рішення при необхідності. Але ми часто аналізуємо себе і даємо не занадто високий рейтинг наших навичок. Якщо ми вважаємо, що нам не вистачає для керівництва. Ми завжди думаємо, що ми можемо бути кращими, тому ми занурюємо на хвалі.
13.00 р. Ми балансуємо бажання нашої роботи помітити і оцінити, і паніку в думці, що хтось буде витрачати більше 30 секунд на нас.
14. Інша думка, що ми лякаємось. Ми розуміємо, що взаємодія з людьми є невід’ємною частиною життя, тому ми намагаємося показати людям щирий інтерес до них.
15.00 р. Здрастуйте себе, коли ми залишаємо вдома і відхиляємо наших друзів, тому ми іноді змусимо себе виходити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
16.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Хочеться бути навколо людей, навіть якщо вони дивляться. Це великий компроміс для тих, хто потребує суспільства, але не хоче спілкуватися.
17.00 р. Ми постійно намагаємось контролювати наш внутрішній інтроверт, який відбувається, коли ми перебуваємо в середині дійсно великого натовпу. Одна думка починається збиваючи в голову: «Чи не стартував». Хочу поговорити з кимось прямо зараз, і якщо це не сталося, ми ризикуємо закривати себе протягом тривалого часу.
18 років Ми завжди раді, щоб уникнути короткої розмови про все, якщо це можливо. Ми зацікавлені в тому, що ви думаєте про те, що ваші життєві цілі, як життя вашої сім'ї. Ми не зацікавлені в погоді про погану погоду. Але якщо ви зустрінетеся з ним, ми погоджуємось.
19.00 р. Зазвичай ми вибираємо одну або дві людини з різних соціальних груп, і вони стають нашими близькими друзями. Дуже часто вони залишаються з нами для життя, і ми зробимо все для них.
20. Якщо вам подобається, це серйозна Ми дуже раді, що ми можемо витрачати час на енергоносіїв. Якщо ви обрали, візьміть його як комплімент. Серйозно. Ми не любимо себе. Саме для нас зв'язок – це життєдіяльність. І ми не хочемо витрачати енергію на людей, чиї суспільство не радує нас.
www.flickr.com/photos/elizabethgadd/page1