20 сильних котирування від Віктора Цою

Його голос і пісні - голос і думки покоління. На кожному куті гітари в якості досвіду. Його слова резонують і резонують в серцях тих, хто ще не народився, коли вони були написані.

Веб-сайт 20 щирих і чесних думок улюбленого співака. Ми завжди пам'ятаємо.

Люди не можуть думати, але вони повинні розуміти один одного. Що це таке. Пам'ятайте, що в голову немає тюрма. й Моя душа в моїй пісні. Я живу надію на краще часу. Я не шкодую. Я завжди відповідальний за мої дії. Мені важливо, щоб я зацікавився життям. Все інше не цікавить мене. Хто говорить, що ми разом! Кожен говорить, але не багато хто знає де.

Я не схожий на те, що я втомився від правди. Музика є те, що я був жертвою майже нічого. Смерть варто жити, і любов варто чекати. Ми чекали завтра,
Ми чекали щодня. Я вірю, що людина живе на планеті, не в стані.

Спробуйте втекти дощ, якщо він всередині. Кожен повинен зробити те, що відрізняє їх від інших. Всі дороги привели мене до вас.
дороги знають все краще, ніж робити.
І я не хочу шукати інші дороги. Кожен має право говорити і кожен має право слухати або не слухати. Не вірю в це.

Ви повинні бути міцними, інакше ви не повинні бути. Я не люблю людей, які вважають себе пророками і думають, що вони можуть навчати інших, як жити. Я один, але це не означає, що я один. Якщо є крок, то слід простежити.
Якщо є темрява, то має бути світло. Добрий завжди підкорює зло, а терпіння сильніше, ніж меч шамура. Фотозвіт: Мали

Зайдіть погляд.:
15 лових котирування Володимира Висоцького
20 Strugatsky фрази, які навчать вас думати ширше
25 риклі котирування Віктора Пелевіна

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/25-kolyuchih-citat-viktora-pelevina-808910/