20 сильних котирування від Віктора Цою

20 сильних котирування від Віктора Цою

Його голос і пісні - голос і думки покоління. На кожному куті гітари в якості досвіду. Його слова резонують і резонують в серцях тих, хто ще не народився, коли вони були написані.

Веб-сайт 20 щирих і чесних думок улюбленого співака. Ми завжди пам'ятаємо.

Люди не можуть думати, але вони повинні розуміти один одного. Що це таке. Пам'ятайте, що в голову немає тюрма. й Моя душа в моїй пісні. Я живу надію на краще часу. Я не шкодую. Я завжди відповідальний за мої дії. Мені важливо, щоб я зацікавився життям. Все інше не цікавить мене. Хто говорить, що ми разом! Кожен говорить, але не багато хто знає де. 20 сильних котирування від Віктора Цою

Я не схожий на те, що я втомився від правди. Музика є те, що я був жертвою майже нічого. Смерть варто жити, і любов варто чекати. Ми чекали завтра,
Ми чекали щодня. Я вірю, що людина живе на планеті, не в стані. 20 сильних котирування від Віктора Цою

Спробуйте втекти дощ, якщо він всередині. Кожен повинен зробити те, що відрізняє їх від інших. Всі дороги привели мене до вас.
дороги знають все краще, ніж робити.
І я не хочу шукати інші дороги. Кожен має право говорити і кожен має право слухати або не слухати. Не вірю в це. 20 сильних котирування від Віктора Цою

Ви повинні бути міцними, інакше ви не повинні бути. Я не люблю людей, які вважають себе пророками і думають, що вони можуть навчати інших, як жити. Я один, але це не означає, що я один. Якщо є крок, то слід простежити.
Якщо є темрява, то має бути світло. Добрий завжди підкорює зло, а терпіння сильніше, ніж меч шамура. Фотозвіт: Мали

Зайдіть погляд.:
15 лових котирування Володимира Висоцького
20 Strugatsky фрази, які навчать вас думати ширше
25 риклі котирування Віктора Пелевіна

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/25-kolyuchih-citat-viktora-pelevina-808910/