219
Один день у житті своїх сусідів
Це 5:00 a.m., час, щоб отримати!
до Але ми не будемо працювати, чому знову о 5:00?
- Так, але ви все ще повинні зробити. Я розширив ноги на наших чавунних табуретках, перетягування їх по всій підлозі. Ми повинні свердлити нові з цих чавунних блоків!
- Але я все ще повинен закінчити клітинну стіну! А будь ласка, пройдіть гучніше на підборах. Ви завжди співайте як індійський. Я не можу почути вас, і ви мене страшні!
- Все правильно, я ходжу на своїх підборах в моїй новій свинцю тапочки! До речі, будуть завершені клітинні стіни? Три роки буріння!
- Ну, ще рік або два, є ще багато отворів. Зробіть щось, щоб їсти і грати в Орбакай або Діма Маликов, я не дізнався всі свої пісні в серці, і я повинен навчити пам'ять.
- Гаразд, але в першу чергу я буду душу. У ванній кімнаті є мами тальвіс. Я сподіваюсь, що я не впадаю їх, коли я зроблю їх... Всі 32, три рази кожен. Ег. .
- Захоплення для обіду, як завжди, шип?
- Сніданок теж. Сендвічі Chop. На обід, розім'яснені куртки і суп-купе. А на вечерю куртки з салатом з куркою!
- Ідеально! До речі, де весь ящик з бісеру я дав вам останні місяці?
до О, я такий джерк, я переймав їх все. Але вони так весело стрибають на підлозі!
до Ой, ви робите. Все правильно, я просто ненарівняю вигнуті нігті, щоб приколити полицю до полиці в полиці. Чистий Я поставив їх на оловіку мами?
- Звісно! В іншому випадку ви будете руйнувати нашу нову плитку для підлоги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Після ваших скандалів з нею, ми завжди промовляємось. Може бути, вона не буде більше, ніж двічі на тиждень.
до Не бути драматичним. Подумайте про те, як можна перемістити всі меблі в квартирі. У два дні не було перевантажено.
- Гаразд, але я все одно маю багато, щоб зробити сьогодні, тому ми не можемо почати до двох ранку.
Десь навколо три годину:
- Уфф, ви здорово! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
до Саме тому наше мармурове ліжко в новому місці! Як завжди краще в новому місці.
- Право. Все правильно, нехай сон. Почнеться завтра.
- Так, ми будемо спати протягом двох годин, гарна ніч!
через spyras.tumblr.com/