Пост адорації Андрія Миронова

Присвячується пам'ять великого актора. Коли мова йде про Андрія Миронова, його колеги в акторському відділі, однозначно помітили, що він був кращим з них – в художньому середовищі це рідкість. Ідеальна акторка, життєрадісна без уразливості і драматичного без зайвих шляхів, назавжди залишиться ідолом мільйонів і однією з головних легенд радянського кіно.

Ось як ебать ви прийшли тут! Після того, як у Звенігороді Андрій Миронов виступав на вулиці з Ельдаром Рязановим і згадував зйомки фільму «Дамант Арма» в Сочі. Зокрема, він згадав, як під час зйомок епізоду, в якому Юрій Нікулін взяв участь, він сам і Анатолій Папанов, з натовпу олокерів розбився на самому сайті деякі вертикальні неголені типи і, відштовхуючи Миронову від Папанов, перебіг до Ніколіну з крім: «Хай, слоуч!»

- Тут ми, сказав Андрій Миронов, справді засвоювала популярність Юрія Ніколіна серед людей. Не помітив мене і Папанов.

У цей час на велосипеді пройшов деякий резидент Звенигорода. Він гальмував різко і, починаючи від Миронова, прокинувся на всій вулиці:

до Ось як ебать ви прийшли тут!

до Це, Андрій, сказав Рибанов. Зараз я бачу, що ти і Нікулін досить рівні за популярністю серед людей!

Анатолій Папанов і Андрій Миронов.

Весілля Андрія Миронова та Катерини Градової, 1971

Андрій Миронов дуже рідко використовував послуги трюків і трюків, він намагався виконати всі трюки самостійно. Під час зйомок Неймовірні пригоди італійців в Росії, він висохнув з шосто-флоорного вікна, чіпаючи до килима, і вішуючи на ньому. Він занурився над Невою, захопивши руки на краю розлучених міст. Він піднімався з вікна дросельного автомобіля, збиваючи вогонь втечу і стрибав на іншому автомобілі.

На комплекті фільму "Три плюс два", 1963

Андрій Миронов, син популярних поп-художників, вступив до театральної школи повністю самостійно і проти волі батьків. Не тільки він ніколи не приховує за свою популярність, але він був навіть нахилений, щоб приховати свою дивовижну з відомим Мироновою і Менакером. Тільки друзі Андрія

Після того, як в Баку, на множині Diamond Arm, вся кіногрупа була запрошена для відвідування артистів місцевого драматичного театру та влаштувала вечір для них. Все сидить на столі, а раптом Юрій Нікулін піднімається і урочисто говорить:

- Комгради! Ви все знаєте, що є такі чудові художники - Миронова і Менакер. Ось тут (Миронов все зелене, заморожене) ... художник Анатолій Папанов, для якого я підняв цей скло!

Миронов продемонстрував Нікулін, а актори Баку довго не змогли зрозуміти, чому Мусковіти сміятися так багато.

Андрій Миронов і Олександр Ширвіндт.

Мироно на тур в Одесі, на початку 80-х років.

У свідомості масової аудиторії Миронов завжди залишився комічний актор, хоча він мав можливість відтворити драматичні ролі в кіно. Отже, режисер Марлен Хутсєв запросив його до фільму «липень дощ», але в кінці Миронова відхиляв кандитацію. Просив актора сказати тільки одну фразу, яка говорить про головний характер фільму в трагічному моменті: «І тоді мені потрібна жінка, яка розуміла мене...» За цією фразою повинно бути трагедія самотності і так далі, але Андрій Миронов вирішив сміятися і з неімітальним виразом - сказав він:

до І тоді мені потрібна жінка!

У той же час всі почали сміятися, фраза була такою неоднозначною. І Марлен Гуцєв сказав: "Не!"

З дочкою Маша Миронова.

Андрій Миронов був патологічно чистим людиною. Одного дня, його батько дала йому живу свиню на день народження. Він відразу кладемо свиню в ванну і промиваємо її. Вона проживала в ванну протягом двох днів до Андрія кладуть її кудись. Він промив себе кілька разів на добу.

Огляд фільму: Будьте мій чоловік, 1981

Андрей Миронов як Клаваров у виставі «Шадо».

Ви жуєте? Василь Ліванов вирішив якось зробити задоволення від Миронова. Він назвав його на день народження, 8 березня і сказав йому, що йому потрібно негайно перейти до Мосфільму, оскільки весь фортепіано чекали. Миронов вірив і кинувся в студію, але безпека не дозволяла йому в тому, що день був святковим і вихідним. Миронова пропагувала помста і скоро її зрозуміла. Одного разу він, як це було, неперевершено зустрілися з Лівановим на студії і одночасно кинув щось з насолодою.

до Що ви зачепити? просив голодний Любанов.

"Хокольат", "Миронов відповів. Він прийшов з Швейцарії, великий смак.

- Дайте мені, що Лібани просили.

Миронова досягла в кишеню, витягнувши раніше збережену частину коричневої плитки і ручної роботи Л.В. Він кладав черепицю в роті і практично зламав зуб. «Швейцарський шоколад» виявився звичайним сюрпризом.

Знімок екрана з фільму "Тале з блукає", 1983

14 серпня на сцені Ризького оперного театру ім. Міронова відіграли на сцені Ризького оперного театру. Проведення почалася без затримки і плавно переміщається до Акту 3, Фото 5, останнє явище. І сталося несподіване: Фігаро, що виконується Мироновим втраченою свідомістю, не закінчився граючи на останню сцену. Відразу життєздатність. На розтяжці кладуть інсенситивний художник. Лікарі боролися за життя Миронова за два дні, але ліки неспроможні. З ранку 16 серпня Миронов загинув в результаті великого крововиливу головного мозку.

98

Цитати актора
  • Ми повинні спробувати зробити все добре: це буде погано на власні очі.
  • Дуже вдячні друзі!
  • Для лікування дієвої роботи в якості приємного часу можливе тільки непорозуміння.
  • Будь-який актор повинен відчувати білий заздрість, якщо він є реальним актором. В іншому випадку це смерть.
  • Популярність тільки здається долі в першу чергу, тоді вона часто є праскою долі, яка на час підтримується пресом, радіо, телебаченням і запобіжником особливо приурочних шанувальників.
  • Коли людина посміхається, сміється, захоплює або співчуття, вони стають чистячими і краще.
  • Я не говорю, що я щаслива кожну хвилину мого життя і що я завжди хочу їздити і весело, але я оптимізм.
Веб-сайт Використання матеріалів сайту peoples.ru.

www.peoples.ru/art/cinema/actor/mironov/articl01.shtml